Mommqueen Havvakck 4 saatte bir normalde 180 cc içiyordu oğlum tam 5 aylık ama son 15 gündür içmiyor 4 saatte bir 125 cc y da en fazla taş çatlasa 150 cc anca içiyor
Gzd Arenbuse58 kaç saatte bi 160 içiyo, bizde 5 aylığız daha önce sadece anne sütü alıyodu sütüm kesildi şimdi sadece mama alıyo çözemedim bi türlü ☺️
Arenbuse58 Gzd iki üç saatte bir 160 CC içiyor canım bazende 120 değişiyor ben smdi ek gıda tadım aşamasındayım 💜
Arenbuse58 Havvakck iki üç saatte bir 160 cc veriyorum canım sadece mama ve ayriyetten ek gıda tadım aşamasındayım💜
1Dost 2 saatte bi 90 zor içiyordu oda 60 içip gerisini zorla ağzına sıkarak şimdi 3 saati bekletiyorum düzgün icsin diye 2.5 aydır mama reddi var bu yüzden ek gıdaya geçtik
1Dost Havvakck önce bi kaç tadım yaptırdım sonra yoğurt muhallebici bi kaç meyve verdim en son havuç denedi yarında havuç veririm bi süre sonra bebek tarhanası vericem yulaflı mama yapıyorum genelde en hafifi o
1Dost sazii1 ben aynısını kızımdada yaşadım ikisi de yaşına doğru düzgün içmeye başladı onca ay çile çektirdiler bana