Gunes3535 Kizlar 5 aylik bebegim var cok öksürüyor doktora goturdum surup verdi fakat 3 gun oldu hala kesmedi bildiğiniz önerdiğiniz bisey var mi
haziranin25i Gunes3535 16 gündür oksuruyor geçmiyor da pekmez icirip boğazını yumusatiyorum. Çevremdeki herkesin bebeği oksuruyor 🥺
cgdm-trzi Gunes3535 zeytinyağının içine 4-5 tane sarımsak koyup bekletin ayaklarının altına sürün iyi geliyormuş bende bi kaç gündür yapıyorum inşallah kısa zamanda hafifler 🙏
Mehtapakgl Kızlar 6,7 tane sarımsağı edin ya da rendeleyin. İçine biraz zeytinyağı koyun. Dolapta 2 saat bekletin. Sonra uyumadan önce gece ayak altlarına sürün çorap giydirin. Ama sarımsakları sürmeyin tahriş edebilir kızlar. Öksürüğe iyi geliyor.
Hatice1210- Korkutmak istemem fakat geçen hafta cuma 38 günlük bebeğimde öksürük vardı. Doktorumuza video attık apar topar çağırdı ve 8 gün zatürreden hastanede yattık. Dün çıktık çok kötü bi süreçti.Allah kimseye yaşatmasın. Doktorumuz 6 aydan Küçük bebeklerde öksürük tehlikeli dedi. Evde kendi yöntemlerinizi denemek yerine mutlaka doktora danısın.
Gunes3535 Hatice1210- cok geçmiş olsun canim ben göturdüm zaten surup verdi fakat bugun 4. Gun hic etkisi olmadi artis oldu daha cok bugün de goturucem baska hastaneye bakalim insallah atlatir kuzum🙏