Uykusuzzz Faizler her ay düşecekmiş doğru mu? Şuan en düşük 1.50 faiz oranları. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda? Bilgisi olan varmı? Araba alcaz ama kredi faizleri çok yüksek beklesek mi yoksa alsak mı ihtiyacımız var çünkü
Sumeyraas Uykusuzzz kredileri bilmiyorum ama araba fiyatları katlayarak gidiyor. Alma niyetiniz varsa beklemeden alın derim
bikerem Uykusuzzz aciklamasinda dusecek dedi bakalim dogruysa,faiz duser ev fiyatlari ucar o da ayri mesele
Sevvaldal Uykusuzzz valla hayır dedi🤷♀️ Hatta yukarı çıkma eğiliminde dedi🤦♀️ Ama türkiye tabi burası, bugünden yarına değişir hersey
Actombo Ev için kredi bekleyen arkadaşlar, kredi düşse müteahhitler faizler düştü diye zam yapıyor. Araba da ne kadar beklerseniz o kadar üzerine koyuyor.20 gün önce 250 aldığımız araba şuan 340 bin. Beklemeyin
kaymakliekmekkadayifi Uykusuzzz yani size soyle soyliyim kredi faizi duser mi bilmem fakat soyle birsey ar nisan ayinda 53 bine aldigimiz arabanin piyasasi su an 80 90 100 araliginda yaklasik 2 katina katlandi. Ve gun geçtikçe artiyor. Heleki sagda solda dendigi gibi asgari ucret 4 bin civarlarinda olursa 100 e bile araba bulamayiz anca 100e dogan sahin aliriz artik. Biz soyle yaptik daha once kredimiz vardi ben cekmistim 50bin. Sonra faizlerde degisiklik vs oldu esim tekrar 60 cekto ve 50 bin cektigimizde odedigimiz paraya 60 oduyoruz simdi bir nevi 10bn kar kaldi yanimiza. Ama tabi bu yaklasik 2 3 ay icerisinde oldu. Yani uzum vadede bi ton faiz odedikten sonra yapilcak is degil