ssnnmm _tugce1608_ emmeden önce göğsümü soğuk suyla yıkadım hatta yaz dönemi olduğu için buz sürdüm dişten kaynaklı meme reddinde işe yarıyor
DoraKizimm _tugce1608_ Uykuluyken vermeye çalışıyorum ben. O zaman daha çok emiyor. Bazen ayakta emziriyorum. Bazen ağzımla emziğini ya da oyuncağını falan tutuyorum dikkatini çekmek için. Yine de tam yenemedik maalesef
Minnos06 _tugce1608_ 6 aydır meme reddi yaşıyorum şırıngayla besliyorum biberon tutmuyor nadir emziriyprum uykuda
3MelekAnnesi3 _tugce1608_ yani sizin ki atak dönemi olabilir 4.ay atagı yaklasıyor sabırlı olmak lazım asla ısrarcı olmayın aclık hissi olusturun 3 4 saat vermeyin iyice acıksın öyle verin
ssnnmm _tugce1608_ 7,5-8 aydı sizinki atak dönemi galiba sabırla vermeye devam edin atak bitince kendiliğinden almaya başlayacaktır
_tugce1608_ DoraKizimm 1 ay uykusunda emzirdim bende hiç bir sorun yoktu emiyordu simdi onuda bıraktı emmek istemiyp biberona alıstgından dolayı
_tugce1608_ Deletedmom5284 kesin sonuc verdi mi bende konustum ama %100 sonuc verır dıyemeyız dıyorlar