Eleysammm minikmucize merhaba bana da bakabilirmisiniz 12 .12.2018 kız bebek ne zaman başlayıp bitecek. Sanırım başladı ama ne zaman bilmiyorum
Eleysammm minikmucize yoğunsunuz biliyorum ama rica etsem bana da bakarmısınız 12.12.2018 kız bebek sanırım başladı ne zaman başladı ve ne zaman bitecek bakabilirmisiniz
Purple elo rica etsem banada bakar misiniz 6 mart 2019 dogumlu erkek beklenen normal dogum tarihi 17 martti sezaryenle 39.hftada alindi
minikmucize Umudum38 öncesinde yazdım ilk kez zihinsel olarak gelişim yaşayacak o yüzden zor olabilir ortada bir sebep yokken ağlama sadece annede sessiz durma çok sık emmek isteme gibi
minikmucize Elifhafsanin_annesi artık daha çok eşyaları takip edecek daha hayat dolu aktif olacak tükürüğüyle baloncuk yapcak diyo
Elifhafsanin_annesi minikmucize daha güzel uyuyacak erken uyanmayacak demiyor mu 😀 teşekkür ederim bu arada
Merry @minikmucize merhaba rica etsem bizede bakarmısınız? 11 mayıs 2019 dogum tarıhı beklenen 19 mayıs 2019 kız bebek
Eyense minikmucize kuzum banada bakar mısın lütfen 1 mayıs 2019 doğumlu kız bebek. Çok huzursuz çok ağlıyo hic uyuyamıyo artık rabbim yokluklarını aratmasın ama cok yoruldum🙏