Sultanim minikmucize banada bakarmısın zahmet olmassa 13 aralık 2018 doğumlu kız bebek 5 gün erken doğdu
Tazeannecik SevdaNurumm harika haftalar dlye bir program var. Ücretli ordan bakılıyor. Bebeğin beklenen doğum tarihini cinsiyetini girince otomatik gösteriyor
Leylaburhan Kızlar benim atak haftamı da hesaplar mısınız nolur mafetti 3 gündür beni 07.04.2019 doğumlu 40+1 haftalık doğru erkek
Elifsrn Sırf size yazabilmek için kayıt oldum bana da bakabilir misiniz rica etsem 2 Nisan doğum tarihi erkek bebek 10 Nisan gösteriyordu tam doğum tarihi
Elifsrn @minikmucize Sırf size yazabilmek için kayıt oldum bana da bakabilir misiniz rica etsem 2 Nisan doğum tarihi erkek bebek 10 Nisan gösteriyordu tam doğum tarihi
Perahsen minikmucize bana da bakabilir misiniz kız bebek Doğum tarihi 23/07/2018 beklenen 15/072018 di
Elifsrn minikmucize Sırf size yazabilmek için kayıt oldum bana da bakabilir misiniz rica etsem 2 Nisan doğum tarihi erkek bebek 10 Nisan gösteriyordu tam doğum tarihi
Kadil minikmucize benim bebeğim 23 mayısta doğdu beklenen doğum tarihi 5 hazirandı 38+1de doğum yaptım bide atak ce suçrama dönemi nedir bilgilendirebilirmisiniz