brmelekannsi Kızlar normalde sudocrem kullanıyorum her altını açtığım da ama bugün poposunun kenarlarında kızarıklık olup kabardıpını gördüm. Pişik kremi önerisi olan var mı hızlı geçirecek bişey olsun da
Woody brmelekannsi her altını actiginizda sudo kullanmayın. Sudocrem tedavi edici bi kremdir. Iceriginde cıva var Deriyi inceltir Kas yapayım derken göz çıkarmış olursunuz
ErkekkAnnesii brmelekannsi canım her altını açtığında krem sürme pişik kızarıklık vs gibi durumlarda sür oğlumun kızardığı zaman bepanthol sürüyorum iyi geliyor bize hemen geçiriyor özellikle has zeytin yağı deneyin ıslak mendil kullanmayın ya yıkayın yada pamukla silin
Deletedmom5284 Bepanthol baby günlük kullanıma uygun sudocrem uygun değil gülüm o deriyi hassaslaştırıyo
Denizzzzzyldz Altını ıslak pamuk ile silin. 10 dakika havalandırın. Hametan, madecassol, sudokrem karıştırıp sürün. Doktor tavsiyesidir. Her zaman yapılmasını asla önermiyor.
Pandemibebesi brmelekannsi kötü pisik olduysa arko krem sade olanından sürüyorum hemen geçiyor normal zamanda bişey kullanmıyorum ya pamukla siliyorum yada yıkıyorum o yüzden pisik olmuslugu sayılıdır
DeletedMom2893 brmelekannsi eczaneden el yapımı pişik kremi alın ben onu kullanıyorum gayette etkili bugün sürüyorsam akşama kadar azalmış geçmiş oluyor çokta pahalı değil.
brmelekannsi Ahmetaslanannesi sürdüm yeniden bezledim. Geçene kadar her açmam da süreyim mi hamazinc den?
Nillsmother Hamazinc ve travazolu birer nohut büyüklüğünde sıkıp karıştırarak sürün sabaha geçmiş olur. Günlük olarak da arkadaşların söylediği gibi sudocrem uygun değil. Mustela öneririm.
Bal_bebegim brmelekannsi size tavsiyem her altını açtıgınızda krem sürmeyin bebeğinizin teni hassas ve kimyasallardan olabildiğince uzak tutun. 🌺 Cok fazla dolmadan bezi hemen değiştirince öyle sorunla karsılasmazsınız. Ama benim de sürekli olmasa da bebeğimin pişik olduğu zaman bepanthol kullanıyorum gercekten hemen geciriyor. 👍🏼
Ahmetaslanannesi brmelekannsi kusura bakmayın şimdi gordum inşallah geçmiştir kızarıklık geçene kdr sürün ben kizardikca sürüyorum yoksa sürmuyorum
Minik112 brmelekannsi canim benim kizimin artik kaniyodu o derece bi iki kaka yaptığında yikadim guz3lce sonra sudo krem surdum ve iki uc bez degisiminde hic bisiai kalmadi silmek degilde arada yikayip sur