Naciyeylmz Bebeğimin gazı tam azalıyor tekrar aritiyor 4 aylık olucaz ama hala devam metsil ve nurse kullandım ama sanırım fayda etmiyor 😔napicami şaşırdım masajda yapıyorum bazen çıkarıyor bazen çıkarmıyor çıkardığı yetmior karışık 😔
Hayris Naciyeylmz valla benim kızım kolikti 1 yaşında hala bile var gazı benimde verdiğim hiçbişey fayda etmemişti doğduğundan beri
Elifinannesiiiiiiiiii Naciyeylmz nurse kullanmayın canım içeriğinde bir madde çocuğun beyin gelişimini etkiliyormus doktorum söyledi 2005 yılında yapılan bir araştırmada kanıtlanmıs
Tazeanne3 Guley sen içiyosun değil mi netten araştırdığımda çay kaşığıya bebeğe içirn yazıyo ama ben hiç denemedim hep kendim içtim bi faydasını görmedim tabi orası ayrı
Elifinannesiiiiiiiiii kubra2608 keşke kullanmasaydınız. Bana bir kereliğine mecburen gittiğimiz doktor vermişti. Kendi doktoruma gittiğim gün çöpe attırdı yanında. İçindeki beyni etkileyen madde olduğunu söylerek
Guley Naciyeylmz yok canım aktardan rezeneyi tohum şeklinde alıyorum içine yarim çay kaşığı kimyon demliyorum süzüp içiyorum
Helin123 Bebeğe de rezene bi çay kaşığı kadar veren var . Anne de içince iyi diyorlar . Hem sütte yaparmış
Elifinannesiiiiiiiiii Helin123 ben bebeğime veriyorum 3 aylık 6 günlüğüz. Bir değil birkaç kaşık geceleri uykuya dalmadan veriyorum
cikolatahurma Naciyeylmz ewet ekmekle çok faydasını gördüm kuru fasulye yediğim gün bunu yiyorum ardından
Elifinannesiiiiiiiiii kubra2608 evet canım öyleymiş bir kaç gün kullanmıs oldum. Sağolsun doktorum uyaedı hemen attık çöpe relektaz ve biogai en iyi etki gösteriyor ikisinide kullanıyoruz