NaimeYilmaz Prima, swimmies, sleepy, huggıes, babyneo (yıkanabilir), Mycey 💆♀️ Çok çeşit var ve ilk tecrübemiz olacak. Deneyimlemiş annelerin tercihi hangisi? Teşekkürler 🥰
Nurdanhakan NaimeYilmaz biz prima kullandık geçen yıl memnun kaldık ama dip not olarak ekliyim sadece çiş yaptık mayo beze ama kaka yaptığı takdirde Nası bi sonuç verir bilemiyorum ki ben her denize girip çıktığında yenilemiştim bezi
DenizRuya NaimeYilmaz Mayo bezinin diğer bezlerden farkı ne acaba bilginiz var mı bende araştırma icerisindeyim ama kızımın cildi çok hassas korkuyorum bide o pisik yapar mı diye 🙈😊
YagmurElamm NaimeYilmaz kilosuna göre aldım canım marka farklı olduğu için beden tutmayabilir diye düşündüm
NaimeYilmaz Nurdanhakan Bende prima alıcam sanırım. 1 gunde kaç bez harcadınız? 1mi 2 paket mı alsam kararsız kaldım.
Nurdanhakan NaimeYilmaz bi paket size fazlasıyla yeterli olacaktır ki bi günde bitireceğinizi sanmıyorum
NaimeYilmaz DenizRuya dış yapısı deforme olmuyor diğer bez gibi şişme sarkma yapmıyor. Kaliteli bez kullanırsanız pişik yapacağını sanmıyorum
NaimeYilmaz YagmurElamm o zaman bende kilosuna göre kullandığı bezin markasını alayım. İnşallah bende memnun kalırım 😊