Yigitinannesi13 Kızlar oğlum 4 buçuk aylık ilk doğduğu zaman 20 günden sonra aksam 8 de yatiyor gece 2 3 gibi kendi uyanır emer yatar 5 6 gibi kalkardı. Taa ki 3 4 gün önceye kadar. Artık gece 2 3 saatte 1 kalkıyor. Sütüm mu yetmiyor doymuyor mu acaba diyorum normal de artık büyüdükçe gece beslenmesi kesilmesi gerekmez mi.
ErtugrulAnnesii Yigitinannesi13 4. Ayda malesef uyku gerilemesi oluyor uyku problemlerinin çıktığı ay ama geçiyor düzeliyor sabırlı olun. Bide gündüz doymayan bebekde geceleri cok uyanır.🌸
Obsesifk Yigitinannesi13 kesme ne güzel kendi uyanıyor emzirmeye devam et emzirmek sadece beslenmeden ibaret değildir. Bebeğin güven duygusu, anne sıcaklığınada ihtiyacı vardır. Süt hormonu prolaktin gece salgılanır sütün azalmaz.
Domino Canım doyup doğmadığını sen daha iyi anlarsın. Eğer doymuyorsa doktor kontrolünde mama verebilirsin doktoruna danışarak. Aç oldukları için de uyanıyorlar sıklıkla.
Yigitinannesi13 Çişini çok yapıyor doymasa ağlar heralde ama gece de uyanıp kucağıma alıp 2 dk meme çekince uyuyor doyumluk değil uyumak için kullanıyor sanırm emin olamıyorum yani .
Yigitinannesi13 ErtugrulAnnesii kullanıyor ama akşam uykusuna dalarken gece onla yetinmiyor:) muhtemelen acıkıyor emerken uykuya yenik düşüyor sonra acıkıp tekrar uyanıyor:)
Yigitinannesi13 [bilinmeyen] senin yazılarını gördüm doyma sıkıntısı mi var mama başladın mı canım sen ememiyor diyordu n.ya merak ettiğim doymuyor mu acaba büyüdükçe az mi geliyor süt bebeğime 🤷♀️