Kuzumms 34 günlük ne kadar vermem lazım günde kaç kez ve nasıl yapılıyor bilgi verir misiniz çok gazimiz var
Smshgg Kuzumms Ben veriyorum kontrole götürdüğüm ebe de verebilirsin demişti. Ama anason ağır gelebilir sadece kimyon çayı içerken ondan ver dedi günde 2 çay kaşığı verebilirsin dedi. Ki ben verdim de rahatlattı yavrumu gaz derdi çok zor.
Denizkus2021 Kuzumms Anason ve rezene vermedim. Doktorlar tarafından önerilmiyor. Kimyon çayı birkaç çay kaşığı verdiğim oldu.
Tuti29 Kuzumms doktorum da sağlık ocağıni da verebilirsin dedi ben rezene veriyorum yatmadan önce kendim için hazırladığım rezeneden 1 tatlı kaşığı 75 günlük. 1 aylıktan beri veriyorum benimki kolik
Fenty Kuzumms 34 günlük bebeğe verilmez çünkü, gaz için gaz damlası ve probiyotik kullanmalısınız, bol bol masaj ve duş havalar soğuk ayaklarını da sıcak tutun bu kadar. Kendiniz için sütünüzden geçer emziriyorsanız zaten direkt olarak yapıp vermeyin
Kuzumms Fenty bunları kullanıyorum zaten bu çayları da kafama göre değil bizzat doktoruma sorarak kullanmaya başlıyorum
Smshgg Kuzumms Sanirim anason yapısı gereği bebeğin sindirim sistemini ya da bağışıklıgini zorlayabilir diye
Monaroza2 Kuzumms benim oğlumda gazlı bir bebekti ama hiç vermedim. Eğer emziriyorsan kimyon çayı tuketebilirsin iyi geliyor. Gaz masajı da yap rahatlar inşallah