Rabiasellll Covid olmamın 7. Günündeyim 2 gündür koku ve tat sıfır. Kolanya içsem anlamam o dereceyim ve internette düzelmesi aylar alıyor yazıyor covid geçirip hala koku tat alamayan var mı
Kadifemsii Rabiasellll babam 1 ay dolmadan koku ve tat almaya başladı aynı şekilde etrafımdaki çoğu kişi 1 ay olmadan düzeldiler ama sanırım 3 ay 6 ay boyunca devam ettiğide oluyormuş sizinki daha çok yeni geçmiş olsun
2cocukannesikizimveoglum Rabiasellll valla covid gecireli az kalsin 1yil olucak benim hala koku alisim eskiye donmedi,yani eskisi gibi koku hasasiyetim yok
BirAlparslanAnnesi Rabiasellll çok geçmiş olsun olmadım ama olanlardan duydugum sürekli koku egzersizi yapmalıymışsınız yani soğan kes kokla kahva kokla sarımsak kes kokla bu şekilde daha erken geliyormuş
Rabiasellll Kadifemsii teşekkür ederim benimde okuduklarım aylar sürüyor diyor çok kötü bi durummuş inşallah benimde kısa sürede gelir
AysegulSacan Benimde bugün 7. Günüm dün başladı koku tat kaybım gerçekden çok kötü bir durum ne yediğimden ne de içtiğimden anlıyorum umarım çok uzamaz bu süreç 😒
2cocukannesikizimveoglum Rabiasellll evet valla eski ben degilim artik koku bazen Tamamen gidiyor hatta
Rabiasellll BirAlparslanAnnesi teşekkür ederim evet bana da dediler kolonya şişesini burnuma sokucam nerdeyse ama sıfır koku sarımsak kokluyorum onda yok
Balkupum2505 Rabiasellll arkadasimda 3 ay surmustu tat ve koku gelmesi. Ve ara arq halâ daha gidip geldigini soyluyo
BirAlparslanAnnesi Rabiasellll anca ama zamanla olacak birşey mutlaka gelecek gelecekte işte biraz zaman alıyormuş bian evvel düzelir tamamen atlatırsınız inşallah
Lidya-t Bir hafta sonra geldi şükür ama gün aşırı keskin kokuları 10 -15 saniye kokladım.Kolonya olur ,nane olur parfüm olur erken gelmesi için bir çok uzman öneriyor.Siz de yapın en az 10 saniye