Mathh Önümüzdeki hafta uyku eğitimine başlıyorum. bu konuda daha önce tecrübesi olanlar tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada bebeğim tam 5aylık
Sumeyraas Mathh ben 11 aylıkken verdim. Öneri olarak şunu verebilirim. Kararlı olmanız lazım. Bazen çok kolay adapte oluyor bazen çok karşı çıkıyor. Bazen yorulunca aman olmuyor diyebiliyorsunuz. Bu şekilde demeden kararlı bir şekilde devam edin.
Sevginur Kaç aylık bebeğiniz bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum doğrusu biraz zor bi bebek kolik bi bebekti zaten 6 aylığız şu anda. Sallanarak uyuyor hamak beşiği var onu nasıl biraktiririm bilmiyorum
Kuzucukumsu Sevginur bizimki de 3,5 aylık hamakta uyuyor. Doktor uyku eğitimine 6. Ay sonrası başla dedi 6. Aydan sonra duygularını regule edebiliyormuş bebekler. Ama nasıl ve nereden başlayacağım konusunda bir fikrim yok🤷♀️
Hamiyet_official1 Sevginur merhaba 3.4 gün boyunca sallamayın ağlayacaktır yanında bekleyen poposn pişpişleyin ilk günler zor olr ama alışır benim bebegm 3 aylık doğdugundan beri beşşikteydi beşşiksiz yatmıyordu şimdi kucağımda uyuyor her yerde uyuyor yatırıyorum her yerde