Adamelisa Merhaba anneler. Elektrikli süpürge arayışındayim öneri bekliyorum uzun süre kullanabilecegim . Philips maraton demeyin eskisi gibi değilmiş motoru onu alacaktım 1800 civarına düşmüştü uygun fiyatlı iki bin altı ☺️
kurkmantolumadonna Adamelisa valla ben 400 TL ye eskinin kazanlilardan aldım 2400 wolt halıya Zap gibi yapışıyor 😂 o kadar para vermek mantıksızlık mis dedim onu aldimtan sonra
Zebe Adamelisa toz torbasız süpürge sonrası toz torbalı süpürgeye geçtim ve ‘oh dünya varmış be’ dedim 😀 onu boşalt yıka kurut ne zormuş meğer. Çok memnunum https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/elektrikli-supurgeler/toz-torbali-elektrikli-supurgeler/BGL6POW1?cid=GS_BC_SDARange_nd_nd_SmartShopping_TR~sear~~cpc~goo~~~shop~~C-10839020115_P-109811902787_A-&gclid=Cj0KCQiA7oyNBhDiARIsADtGRZbU5uEwI3srVTzKzE2ja6bPGt9SSZ85P-cPSxoobSeoOBJPdK5lpuEaAmJdEALw_wcB&gclsrc=aw.ds#/Togglebox=manuals/
yavriyavriii Adamelisa bende baya araştırarak aldım 2 hafta önce çevremde electrolux süpürge kullananlar çok memnundu bende bizzat gördüm mükemmel çekiş gücü electrolux pure c9 4 mgt olan modeli aldım omzum ağrıyor 1 haftadır sen düşün harika bi süpürge sesi çok değl ve kablosu tek bi prize tak bütün evi süpür uzun 1200e aldım 1300 1400 e kadar var indirimde aldım ben
Adamelisa yavriyavriii püre serisinin toztorbali olanı var fiyatı 2000-3000 arası içim gitti ama bütçe işte dediğiniz süpürgenin yorumları biraz kafamı karıştırdı ona da baktım aslında marka olarak da ses olarakta elektrolux tercih edeceğim galiba
yavriyavriii Adamelisa yok bildiğimiz filtreli purec9 serisi hep öyle zaten fiyat olarak da bence uygun her şey çok pahalandı zaten hepsiburadadan aldım beğenmezsem iade gönderirrim gelip kapıdan alıyolar diye ama çok çok güzel