Svm bu ara baya kendim kendi gozume batiyorum ya bildiqiniz en hizli kilo verici bilgiler warmiii? Emzirmiyorum bol su iciyorum
Seheryvz Svm al bendende o kadar aynı durumdayım 20 kilo aldım hamileyken 8 vermişim gerisi duruyo ön arka fırlamış durumda aynaya bakasım gelmiyor bende emziriyorum deli gibide su içiyorum 2 aylık olduk ama yapıştı kilolar😞
Svm Seheryvz ya izinde yaklasti resmen ne giyeceqimi sasirmisim zaten hayatimin ger doneminde kiloluydum ama su ara daha fena
Ayaz2016 Seheryvz benimle aynısınız 😐 20 kilo aldım 80 le Doğuma girdim..8 kilosu gitti gerisi duruyor.2 haftadır gram gitmedi.30 günlük olduk siz kaç günlük oldunuz
Svm CansuZeynep sut yine oluo saqlikli beslendiqin surece doqumun ilk zamanlarinda cok cok iyi wermistim emziriodumda
CansuZeynep 53 le hamile kaldım 75 ile bitirdim şu an 64 Çok fazlam varrr çok halen hamilelik pantolonları giyiyorum
Dorukerdininannesi Bende 70 kiloydum 81 ile doğuma girdim. Normal doğurdum 73 e düştüm şimdi 78 oldum. Bebeğimi sadece anne sütü i ile besliyorum. Diyet yaparsam sütümün kalitesi düşüyor. Ve süreklide acıkıyorum. Adet olmadım alakası olabilirmi kilo artışı da bilemiyorum. Ama bazen kendimi balon gibi hissediyorum.göüğüslerim ztn büyüktü bide şimdi kocaman. bide bayram ya insanların aa çok kilo almışsın lafları beni deli ediyor. Zaten kilo konusunda yeterince hassasım.
Defnecim Dorukerdininannesi ayyyy bende öyle tam 20 kilo fazlam var 🥺 insanlarda baya kilo almışsın ver falan der sanki Doğum yapmadım yedim yedim kilo aldım
Aayyssnnrr 59 ile hamile kaldım 68.2 yle doğuma girdim 17 günlüğüz şuan 61.5 tayim ama hedefim 55 e dusmek inşallah verebilirsem hayatımda ilk defa 60 ustune çıktım
kuzeyto Svm bi de aksam altidan sonra yemeyi kesin, sadece su👍🏻 Ben emziriyorum sutum falan da kesilmedi, yemeyle alakasi yok sutun vallahi yalan. Moral, su ve uyku🤷♀️
Svm kuzeyto kesinlikle katiliyorum yemekle sutun alakasi yok bebeqim asiri huysuz yuruyus yapamam bide asiri stresli yorucu bi zamanlarimdayim