GozdeAsel Merhaba 3 aylık kızımın bacağında bu sarı izleri fark ettim sarılık olabir mi acaba?? Doğumdan itibaren 1 hafta yoğun bakımda kaldı ve bu süre içinde sarılık ta oldu sadece anne sütü alıyor beslenmesi gayet iyi. Sizce sarılık mıdır?
Dincer-Efe1 GozdeAsel resim gözükmüyor ama benim bildiğim kadarıyla 3 aylık bebekte sarılık olmaz diye biliyorum
ArasinAnnesiiiiiii GozdeAsel Anne sütü vuruyor olabilir mi? Benim oğlumunda gözleri sarı gibiydi doktor sarılık testi yaptı bir şey çıkmadı anne sütü vuruyor demişti
ArasinAnnesiiiiiii GozdeAsel İnternetten bak canım istersen anne sütü sarılığı diye ama bu durumu aksatma doktorunla görüş tabi
GozdeAsel ArasinAnnesiiiiiii anne sütü sarıldığı sütün yetersiz olduğu zaman oluyor diye biliyorum doğdugunda yoğun bakımda yattıgı zaman sütüm az geliyordu o zaman olmuştu geçmiştide 3 ay sonra neden olur ki oysa ki perşembe doktora gitmiştik bir şeyi yoktu. Hafta içi tekrar gideceğiz gibi görünüyor
ArasinAnnesiiiiiii GozdeAsel Benim sütüm yetiyordu bir problem yaşamadım o konuda iyi de besleniyordu ayına göre kilosu ve boyu iyiydi. Bizim doktorumuz öyle söyledi sonrada kendiliğinden geçti zaten.