LaraCroft merhaba,
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Memnun kaldıysanız ne mutlu bana.🙏🥰
Her çocuğun ilgi alanı farklı oluyor. Mesela benim kızım dinozorlardan, arabalardan, puzzle ve legolardan çok hoşlanıyor. Kitaplar dışında tabii.
Puzzle olarak size Headu öneririm kesinlikle. Edindiniz mi bilmiyorum ama çok kaliteli materyale sahipler. Kırılma, bükülme hiç olmuyor. Headu montessori puzzlelar güzel, ahşap parçaları var. Puzzleı yaptıktan sonra yerlerine koyuyor çocuk.
Bugün alfabe puzzleını aldım Headunun, o da çok hoşuma gitti.
Geçen hafta ışıklı ve sesli itfaiye arabası almıştım. Abartmıyorum, elinden düşürmüyor. Sabah uyanıp akşam uyuyana kadar oynuyor onunla bir şekilde. Yangın söndürüyor, hayvan kurtarıyor. Hayal gücüne göre ne isterse onu yapıyor. Ben Tedi’den aldım. Toyzshop’ta 160₺ idi, Tedi’ye 70₺ ye geldi. Belki hala vardır.
Dinozorlar alıyorum küçük. Onu da amazondan alıyorum. Hayvan setleri, deniz hayvanları… Bunları da çok seviyor. Birkaç ay önce Dolu marka bir lego almıştım, onunda küvet benzeri bi kutusu var ayaklı. Onun içine su doldurup oynuyor. Öyle şeyleri seviyor.
Kitap olarak en sevdikleri ve sürekli ilgilendikleri,
10 Tatlı Ayıcık (2. El aldım, basımı yok maalesef)
Büyük Sorular Kitabım (her iki basımı)
Okula Gitmeden Önce Bilmen Gereken Her Şey (2. El aldım, basımı yok maalesef)
Neyin Var Porsuk?
Bu ara elinden hiç düşürmediği kitaplar.😊