Mdmd Mesela ben yakın zamana kadar banyodan sonra söylenen şeyi ‘ Saatler Olsun’ olarak biliyordum😄 Doğrusunun ‘Sihhatler Olsun’ olduğunu çok sonra öğrendim. Sizin neler var yanlış bilip sonradan doğrusunu öğrendikleriniz🙂🙂
Ayazinannesi3001 Mdmd tek doğru bildiğim şey. Yani sonradan öğrendiğim : erkekler evlendikten sonra çok değişiyor. Hiç kimse gercektne disaardan göründüğü gibi değil.
meraluldes Mdmd ziyaretin kısası makbuldür. Yani kısa tutulan ziyaret zannederdim ama doğrusu kısas yani karşılıklı olması makbulmüş.
Fenty meraluldes Yaaaa ben hala böyle biliyorum. 😂 Mdmd Bende domatesin sebze değilde meyve olduğunu geç anladım.
Ulku_06 Ayazinannesi3001 Bugün kahvaltı da aynısını eşime söyledim. Seni tanıyamıyorum ve 180 derece değiştin diye
Mavilimorcicek Zelisblt hahaha valla türkçe nin gazabı işte söylerken sanki iyle gibi çıkıyor agizdan😍
Rosaa Mdmd ane gibi yar bağdat gibi diyar olmaz . Burdaki ane aslında bağdat ta yer alan bir uçurum, dağ dir . Ama millet bunu ana ya çevirmiş 🤣🤣 güzel sevmek sevaptır değil güzel sevmek güzel bir biçimde, düzgünce sevmek kasdedilmis.
Mavilimorcicek ketcapli_lahmacun anlamadım şimdi hangisi doğru kizzz😁 ama tanesini bırakıp suyunu içtiğine göre hoşaf 😁