Rumeysa1609 Arenberktos evet içinde süt ve türevleri bulunan hiç bi ürn yenşyorum. Ben mama ilk bir ay kullandım sonra bıraktık
Arenberktos Karhaf kucuk diye mi test yapilmadi anlamadim nerden bilecegim neye oldugunu bende onu anlamadim. 🤷♀️
Karhaf Arenberktos canm kac aylikti bu arada birde ilk basta yumurtayı kes bakalım birde bize alerji doktorumuz biodermanin nemlendirici kremini önermişti ve bebontol sensiderm kremini vermişti onlarla toparladık suan mesela sadece fırına kek poğaça yaptığımız zaman o ara alerjisi çıkmıyor ama pankek olsun normal haşlama yapayım ben yesem ya da oğluma yedirsem kıpkırmızı oluyor
Annelikduygusu ardenbebekk hangisi acaba resim atabilirmisiniz ben baktım ama bir balm gibi olanı varmış birde krem gibi olani
Arenberktos ardenbebekk doktor oyle soyledi bilemiyorum fotograf ekleyebilsem atacağım yüzünü. Boynunda da var kizarikliklar.
Arenberktos Kizlar tum bu kizarikliklar alerjiler aptamil mamadanmiş sanırım dunden beri yedirmiyorum cocugumun yüzü duzeldi baya kalmadi nerdeyse. Paylasmak istedim boyle olanlar varsa onlar da denesin sanirim agir geldi.