Arbx Piyasanın en iyi patikleri diye tabir edilen şu patikler☺ Ayakları sıcak tutuyor mu gercekten ? Bizim ayaklarımız pek ısınmıyor. Patik arayısına gectim ilk karsıma cıkan bu oldu. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevineceğim 🥰
Urazinannesi2808 Arbx bız çok beğenerek kullanıyoruz bu dördüncü cıftımız öyle kolay eskimiyor çok rahat duruyor. Ve ayakları sıcacık ❤️ Üç çıt çıtı olduğu ıcın çıkarması da kolay degıl bebekler ıcın
Medusafer Arbx ah ah patik bir yana kizim çorap bile giymiyor sadece dışarı çıkacağımızda ayakkabi giyeceğinde çorap giyiyor
Adaland Arbx Ben de aldım ama bileği küçük oldu. Çok sıcak tutar mı bilmiyorum penye almıştım ama iade ettim.
Mavilimorcicek Arbx kullanıyorum cok memnunum ayakları sıcacık çorap siz da cok güzel giydirebilorsinjz içi pamuk lu
Eftosunannesi Ben de aldım.Az önce elime geçti kalitelisini çok beğenmedim ama herkes kullanıyor.bakalım deneyeceğiz.
Arbx Eftosunannesi insallah beğenirsiniz benim kızım 2bucuk aylık. Kat kat çorap giydiriyorum ama ayakları hiç ısınmıyor. Ilıktan öteye bile geçmiyor. Arastırırken bu marka ile karsılastım işte bakalım memnun kalan varsa alacagım 🤷♀️
Arbx Urazinannesi2808 tamamdır tesekkür ederim 😊 ayaktan cıkmaması zaten en güzel özelliği sıcakta tutuyorsa tamamdır bu iş 😊
Arbx Medusafer benim 3 yasımdaki kızım öyle yalın ayak gezmeye bayılıyor giydiriyosun arkanı dönene kadar cıkarıyor
Bng Ben ilk caluu patik aldım.2. Sini eskittik.3. Ye bakacağım,ayaklar büyüdükçe😃 menunum ben,dediğiniz markayı da merak ediyorum