Canimkizlarim_2109 Denizmila01 başka atak gecurmeyeilim inşallah sürekli agliyorlar gece uykusuna gecemiyorlar İkisi birden aglaynca çekilmez oluyorlar
Esmmstf2016 Denizmila01 canim bizede bi baksan bu ataklar bitmezse ben bitecem😂 16 nisan erkek tahmini dogum tarihide 26 nisan
Tugbaakif minikmucize bankada bakabılırmısınz bu aralar çok sorunlu 1 Aralık 2018 de dogması gerekirken 8 Aralık da dogdu erkek bebek çok teşekkür şimdiden
Hercai88 Daba öncede birinden rica ettim bakmadı siz bakabilir misiniz? 10 Aralık 2018 doğumlu oğlum normal doğum tarihi 15 aralık olacaktı 5 gün erken geldi
Stronglove Denizmila01 merhabalar rica etsem bana da bakabilirmisiniz tahmini doğum 2 martti ama 5martta doğdu kız bebek
Sevaluras Denizmila01 bana da bakabilir misiniz bazen hal ve hareketlerindeki değişimleri anlayamıyorum belki de atak haftasında hiç farkında olmadan kendimi üzüyorum yardımcı olursanız sevinirim
burcakeker Denizmila01 acaba banada bakarmisin 34-4 erken dogdu 16 mart saat gece 4.30 da kiz bebek @Denizmila01
Annesii Denizmila01 benim bebeğimşnde atak haftasına bakabilirmisiniz program yok bnde olmuyor maalesef kızım 3 mart 2019 doğumlu saat 22:26
Gnc16 Denizmila01 kiz bebegm tahmini derken benim sezerysn olacti 38+5 de bir hafta 10 gun kadr erken oldu 19 kasimda dogdu ama 28-29kasim o aralikta alicakti sezeryana
mylittlepony Denizmila01 biz daha yeni doğanız merak ediyorum ilk atağı nezaman olcak diye🙈 rica etsem bakabilirmisiniz🙏🏻 22 mayıs son tarihi idi ama 17 mayısta doğdu kız bebek