Denizmila01 kızımın atagi yarin bitiyormuş nasıl mutluyum 😎🙈🙏🏼 20 Haziran’da görüşmek üzere yeni ataklarda 😎🙏🏼
Caglasena Denizmila01 23 ocak doğması gereken tarih 3 şubat kız ayyybi baksanız daha bitmedimi yafff perişan oldum
Aylnemir Denizmila01 bu atak ne oluyo ne zamanlar oluyor oğlum 3 ay 20 günlük daha hiç anlamadım atak oldumu olmadımı🙄😀
Denizmila01 Gunalpmomss Mervakkkkkkk hemen yazın bakayım isterseniz 🙈 cinsiyet ve tahmini Doğum tarihi
betullclsk Denizmila01 bana da bakarmısınızzz lütfen belliki bi atak var 😩 13 ocak tahmini 15 ocak doğum erkek bebek
MANNESI Denizmila01 benim bebeğime de bakar mısınız bugün çok kötüydük.erkek bebek 11 şubat 2019 doğumlu
MANNESI Denizmila01 yazmayı unuttum tahmini doğum 2 mart 2019 ama doğum tarihi 11şubat 2019 erkek bebek
Sumeyyee Denizmila01 oğlum 12 kasım da doğdu ama 22 kasımda doğması gerekiyordu şuan felaket bi dönemde atakmıdır nedir baksanız bi😄
Mervakkkkkkk Denizmila01 programın adı ney acaba bu arada tahmini 20 mayıs dogum tarihi amadogdugu tarih 14 mayıs🐣