heyipekto Kızım 14 aylık üst dişler geliyor 3 gündür ateş , iştahsızlık , mızıklama , tetagil kullanıyoruz ama pek işe yaramadı gibi kullanmaya da devam ediyoruz ama başka ne önerirsiniz 🙁
Rubab_Mommy heyipekto Calgel kullaniyoruz biz.Işe yariyo cok rahatlatiyo.Bide soguk şeyler verin eline havuc salatalik falan
Narin9 heyipekto yarım çay bardağına 4 5 tane karanfil atın serin yerde saklayın dişlerine sürün 😊 yine de araştırın önce öyle yapın
Aezgi heyipekto tetagili bende kullanıyodum normalde rahatlatıyordu ama köpek dişleri geliyo ona etkisi yok malesef cok ağrısı olup ellerni ağzına sokup ağlıyo bazen o zaman carpol veriyorum
heyipekto Rubab_Mommy dişleyeceği hiçbişey almıyor ağzına acıyor belli ki normalde simit kraker salatalık falan bayılır hiçbişey almıyor ağzına
Aezgi Rubab_Mommy diş jellerinin icindeki bazı maddelerden dolayı cok zararlı bu sebeble doktorlar önermiyor canımm calgelde öyle
Rubab_Mommy heyipekto anladimm agridan dolayi buyuk ihtimal.Birde şey okumuştu agiz mendilini buzdolabinda sogutup dişlerine surmesi icin eline verin diyodu.Bi onu deneyin isterseniz
heyipekto Karanfil yağı duymuştum ama hangi dün biraz araştırdım ama Uçucu yağların doğrudan kullanılması önerilmiyor dediler bilemedim yaaa Narin9
Narin9 heyipekto karanfil yağı değil. Yarım çay bardağı zeytinyağına 4 5 adet karanfil atacaksınız dmek istedim
rua_da_senhora_das_verdades heyipekto 2 yemek kaşığı zeytinyağına 3-4 damla karanfil yağı damlatılıyor. Dolapta bekleterek günde birkaç defa damaklara sürülüyor.