Gokce122 Arkadaşlar kızım 5 aylık oldu göğsümde emerek uyuyakalıyo hep bu şekilde dalıyo artık bu hem iyi hem kötü napcam bilemedim . Anneme bırakıp gitsem uyutamaz yani . Bundan nasıl vazgeçirebilirim kızımı böyle olan varmı ?
papatya011 Gokce122 15 aylık hala öyleyiz en başında yapmışım hatayı yanımda kimse olmayınca uyaran da olmadı bende çocuk aç heralde diyip uyuşa bile kendi bırakana kadar memeyi çekmiyordum sonra memlekete gidince dediler bu seni emzik yapmış doyunca Çek memeyi ama geç kaldım alışmıştı bile
Mlkhrn Gokce122 5buçuk aylığız genellikle emerek uyuyor. Ama emzik de emdiği için ben yokken emzik verebiliyoruz. Hatta bazen meme yerine emzik istiyor 🙂 bir de eşim evdeyken uyutmadı için ona veriyorum. Hem ben yanında oluyorum hem başkası uyutmuş oluyor.
Aysenur348f Gokce122 9.aydan selamlar. Oğlum da öyle uyuyor ama kendi bırakıyor işi bitince ondan sonra bana problem çıkarmıyor
Gokce122 papatya011 yok ben uyur uyumaz cekiyorum mememde uzun kalmıyor hiç ama uykuya öyle dalıyor 3 dk bile sürse
papatya011 Gokce122 bizimde uykuya öyle dalıyor ve alıştı orda uyuduğu için zaten ya sallanacak ya emecek desteksiz uyumaz