Kafanagore 5 ay 10 günlük bebeğim için yoğurt mayası olarak activia probiyotik yoğurt kullansam uygun olur mu, sizler neler kullanıyorsunuz
BirAlparslanAnnesi Kafanagore bende hiç onu kullanmadım kendi mayam vardı hep ama eğer mayanız yoksa sütaş babymix varmış sanırım onunla mayalayan annelerimiz vardı burda okumuştum
Utkucan Kafanagore olmaz canım marketten yoğurt mayası al büyüyo marka ben onunla yapıyorum activia bile kendi sayfasında 3 yaş altına yedirmeyin diyor
Utkucan Mlkko iyi ama activia kendi sitesinde yazmış 3 yaş altı bebeklere yedirmeyin diye onunla yapmasanız daha iyi
Mlkko Utkucan biliyorum inek sütü alerjisinden dolayi yazilmis küçük bebeklere inek sütü önerilmedigi icin. Doktorumuza da sordum yapabilirsin dedi 6 aydır her gün yiyor bir sıkıntı yaşamadık aksine faydası olduğunu düşünüyorum. Sağolun yine de uyarınız için 🙂
Utkucan Mlkko inek sütü değilde içindeki değerler yüksek diye açıklamışlar inek sütü alerjisi den bahsetmeleri için 3 yaş çok ileri bir dönem çünkü
Mlkko Utkucan ben o yüzden diye okumuştum eğer inek sütü alerjisi varsa 2-3 yaşından sonra geçiyor geç bir zaman değil. Ama araştırıcam tekrar teşekür ederim 🎈