Kalimbanne Tam geçti diyorum yine başlıyor 🤦🏻♀️ serum fizyolojikle temizliyorum sık sık tıkanıp uyanıyor. Doğal yollu burun spreyi var mı ne önerirsiniz? Dr muayenemize az kaldı ama buna cevap vermeyebilir diye mesaj atmak istemedim 23 aylık
Balkizlarim Kalimbanne Anka marin okyanus suyu kullanıyorum uzun şişe günde 2 veya 3 kez uyguluyorum cold mix yakasına damlatıp uyutuyorum geceleri daha bazen tıkalı oluyor gün içinde aksada açık burnu bizim 🌼
Ulku_06 Kalimbanne Tam 25 küsür serum fizyolojik yaptım. Otribebenin. Hiç faydası olmadı. Buradaki arkadaşlar sağolun Sterimar 0-3yaş burun spreyini önerdi ve 2gün de mükemmel sonuç ortaya çıktı. Günde 1,2 yeterli geliyor bize
Milagrosoreiro Kalimbanne 10 gündür aynıyız.Geçmiyo bi türlü.Deniz suyu sıkıyorum bide baby vac sipariş ettim gelmesini bekliyorum baya etkiliymiş YouTube videolarını izleyebilirsin
Meyra1 Kalimbanne ya benim kızımda gündüz iyi gece yatmadan serum fizyolojikle temizliyorum burnunda hırıltı var bundan bir ay önce öksürüklü bir hastalık geçirdi sonra böyle kaldı acaba burnunda et mi var diyorum horlar gibi bsey 😰
simiyyy Kalimbanne arkadaşım kullanıyor bunu bende alacağım o her tıkandığında sıkıyordu zaten saat başı tıkanmadı için günde iki üç kere kullanıyordu o
Kalimbanne Meyra1 tıkanık tıkanık benim oğlumda normalde yastiksiz yatardi rahat nefes alsın diye yastıkla yatırıyorum