Seymasel Bebeğim 1 yaş 3 aylık emerek uyuyor sanırım kokumuza çok alıştı kendi yatağında uyuduğunda yarım saatte bir ya da 2 saatte bir uyanıyor. Gece bende uykulu gözlerle uzanarak emziriyordum ve uyuya kalıyorduk. Bir iki üç dört alıştı yanımızda saaatlerce uyuyabilir yatağında ise asla bana bi öneri de bulunun kesin çözüm olabilecek arkadaşlar sırtım kürek kemiğim çok ağrıyor yatağına nasıl alıştırabilirim
Ulku_06 Seymasel Aynı sıkıntı bizde de var. 1yaşında. Kendi beşiğinde en fazla 2saat, bizim yanımızda yatakta deliksiz, sabaha kadar (2,3 defa emme dışında) uyuyor. 🤷♀️ 3aylıkken felan, gündüz memede uyuma şeklinde alıştı ve bu aşamaya geldi.
MaviliMaviliMorCicek Seymasel bizimde öyle 1 yaş 2 aylık beşiğinde uyanıyor sürekli şuan yanımda beşiğe nasıl koycağımı düşünüyorum 🥴
Minik12 Seymasel 15 aydır yanımda uyuyor diğer türlü bizlere işkence oluyor emzir uyut yatağına git kalk gerçi kaç kere kalkıyoruz ayrı yapamayız galiba biz 🥲
barbarosunannesi Seymasel yaninizda dalınca kesinlikle sizde uyumayın yatağına götürün ısrarla deneyin yorucu olucaktir
Zulalll Benim oglum da 14 aylik uzun zamandir emerek uyuyor.Esim yer yataginda uyumaya baslayinca sorun cozuldu😁Meme biraktirana kadar idare edecegiz ne yazik ki.
Ulku_06 Zulalll Tüh ya. Benim eşim de kızıyor. Yatırma ortamıza die. Bu seferde ben uykusuz kalıyorum ve sersem gibi oluyorum. Çünkü saat başı ağlıyor kendi beşiğinde. Ben de eşime aynını dedim. 2yaşına kadar sabır 😅
Seymasel Zulalll bu baya kötü olmuş bence keşke yine de yataklarınızı ayırmasaydınız eşinizle naçizane fikrim
Gmz18 Maalesef aynı sorun bizde de başladı. 15 aylık rota virüsü oldu. Bu dönemde yanımda yatırdım deliksiz uyuyor ama şimdi gündüz bile beşiğini istemiyor alışmış😢 nasıl çözeceğim bu sorunu çok sıkıldım artık 😔
Seymasel Gmz18 bende çok sıkıldım gerçekten gündüz bile yatağını istemiyorum gün içinde giydiğim. Tişörtü bile baş ucuna koydum ama yok uyumuyor benim yatağım dışında sözde oda ayıracaktım yatağı bile ayıramıyorum
[silindi] Seymasel biz de birlikte yatttık 3. Aya kadar benim yatağımdan başka yerde uyumuyordu dönmeye başladıktan sonra yer yatağına geçtik beşikte kesinlikle uyumazdı . Montessori yatak yaptırdık tek kişilik yatak boyutunda oluyor epey rahat bende onun yanına uzanıp emziriyorum uyuduğunda kalkıyorum yanından. O da rahat rahat bi oraya bir buraya dönüp duruyor
Nikolinka Bu uyku eğitimi bana hep çok saçma gelmişti yani küçücük bir bebeğin anne kokusundan uzak uyuması. Hislerim ayırma sakın derken her yerde meşhur ve gerekli görülen bu uyku eğitimi de nerden çıktı diye isyanlardaydım ki Nilüfer devecigil’in bir yazısına denk geldim. 2 yaşa kadar doya doya uyudum ben oğlumla. Şimdi ikinci oğlumla da aynısını yapıyorum. Bir daha asla gelmeyecek o bebek kokusu hanımlar. Bunun çocuğun yardımsız bir hayat süremeyeceğiyle ilgisi yok. Temel güvenle ilgisi var. İlk iki yıl temel güven dönemi bebek için. Sana güvenecek ki evrene güvensin. https://www.milliyet.com.tr/amp/pembenar/uyku-egitiminin-zararlari-1563678
Yagmuralmila Seymasel cnm ben bebekliginden beri o uyumadan uyumamaya çalışırdım şimdi uyuya kalıyor memede hemen halim yoksa bile yatağına alıyorum.. bı iki kerede uyandığını farkettim biraz ağlasın die bekledim bir hafta sonra onuda kesti .. kalkıyor bakıyor ben yataktaysam geri uyuyor … Bazen kalkmıyor .. hatta son bir aydır hiç kalkmıyor
Yagmuralmila Seymasel Simdide meme verip memeyi kapatıyorum uyumuş numarası yapıyorum bana bakıyor uyumuşum oda uyuyor hemen gözünü kapatıp