Kbrasahiinn06 Artık beni çok rahatsız etmeyecek başladı emzirdiğim için çok fazla diyette yapamıyorum sizlerin bir çözümü oldu mu bu duruma 😅
ogr_anne93 Kbrasahiinn06 Bende iştahsızlık var Doğum yaptım 1 ayda 16 kilo verdim. Zaten hamilelikte 14 kilo almıştım hepsi gitti Bol su içiyorum ama az yiyorum
Tortilla_ Kbrasahiinn06 Emzirmenin arkasına sığınma canım. Ye ama ölçülü ye. Evde Leslie yap 15-20 dk . Bol su iç. 20 aylık kızım ne veriyorum ne çabalıyorum. Fıçıya döndüm
Saadet12Irmak Valla ben emzirdiğimdede emzirmediğimdede kilo veremedim hatta 1 kilo aldım 15 ay oldu hala aynı kilodayım 😃 zayıflama umudum kalmadı
Honki_Ponki Tortilla_ kız allah seni ne yapmasın güldürdün beni hee fıçı lafına off ben de fit bir hatundum 1 yıl 4 ay 7 gün önce puhahahahha şimdi fıçıyım senin tabirle 🤭😂😂😂
Sinembeyhan 4ay oldu dogum yapali 20 kilo almistim 15 i gitti bile.. emziriyorum bu beni zayiflatiyor sanirim
Hilalin_annesi12 Kbrasahiinn06 aynn bende bazen düşünüyorum acaba eşim beni beğeniyor mu biran önce vermem lazım ya
Kbrasahiinn06 Hilalin_annesi12 ya aynen 😅 bir de inat gibi karşıma her yerde sıfır beden kadınlar çıkıyor Instagram’da tiktokda falan fizik mükemmel bana bı geliyorlar 😅😅
Hilalin_annesi12 Kbrasahiinn06 ayy valla bende öyle oluyorum kendime gecelik bakıyorum bide içindekilere bakıyorum yok kızım diyorum sen bunlar gibi değilsin vazgeç bu sevdadan ama çokta heves ediyorum onlara keşke bende sizin gibi zayıf olsam diyorum düşünün o derece kafayı yedim 😅😅😅😅
Anne888 Dığumsan sonra 14 kilo verdim 10 kilom kaldı 😂 evet 24 kilo aldım hamileyken yarın sağlıklı beslenme artı leslie başlıyorum inşallah sporsuz sanmıyorum zatıflayacağımj😂
Kbrasahiinn06 Anne888 iki çocugum var 1 dk oturmuyorum gün içinde desem yeridir birisi çok hareketli diğeri 3 aylık e hem onun peşinde koş hem emzirme hem ev işleri zaten iki çocukla artık ne olursa onu yiyorum ama nasıl veremiyorum anlamıyorum 😅😅
Uykusuzhayat Kbrasahiinn06 verdim vericem veririm derken oğlum 2 yaşına girdi veremeden hamile kaldım umutlar ertelendi 😀
Kbrasahiinn06 Uykusuzhayat ayy bu ben 😅😅😅 bende tam vermeye karar verdim biraz ucundan vermiştim ikinciye hamile kaldım 😅😅 artık göbek görmek istemiyorum kendimde 😅😅😅