Oflu_u Merhaba bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz sallayarak mı yatağında mı ve kaç aylıklar 🥰 benimki 2 aylık ayakta sallanacak 1 saat anca öyle 🥲
Buuseg Oflu_u bebeğime göre bazen memede bazen ayakta bazen de öyle yatıo poposunu pışpışlıyorum 😁 6 ay 7günlük 🥰
damlaedasatlak Deletedmom896 emerek uyuyunca çok çabuk uyanmıyor mu benimki öyle oluyor 😢 kaç aylık? 🥰
Goktus Buuseg gece uykunuz nasıl acaba bende sizin gibi uyutuyorm sabaha kadar neredeyse yarım saatte bir uyanıyor okuyorum. Destekli uyuyan bebekler uyanır diyor ama desteksiz uyuyabilen var mı acaba
Mira61 Oflu_u valla bazen uykuya dalıyorum uyuyorum psikolojik olarak eşim diyor hala sallıyorsun 😂bu arada oflumunuz
Uslukuzum Oflu_u korkma kalmıyor :) kırkı çıkana kadar sabaha kadar kucağımda memede uyudu ben de kafamı kanepeye koyup uyudum belim kopacak bi gün dedim kopmadı 4-5 ay nerdeyse her gece sabaha kadar ayağımda uyudu sırtıma yastıklar koyup uyuyordum sabah ayağa kalkamıyordum bacaklarım iptal oluyordu bi gün sakat olacağım sanıyordum olmadı :)) sonra uğraşa uğraşa hamak beşiğe alıştırdım şimdi ordan da kalmaya falan zorluyor düşecek diye korkuyorum 7 aylık oldu bu ay yatağında yatmaya alıştıracağım becerebilirsem level level :))
asiltonunmommysi Chocoletebitter hiç mi ağlamıyor ya benim oğlum zaten önce uykusu gelince bi kıyameti koparıyor emziği veriyorum pışpış sesi süpürge falan açıyorum onları duyunca bi sakinleşiyor ama yatakta uyumuyor yani istediği pozisyonu bulana kadar ağlıyor. Yatağa koyup biraz dirensem artık sesi kısılıyor ağlamaktan
LinaTuba Chocoletebitter nasıl başardınız bunu acaba ne güze benim 4 aylık ayağımda en az 2 saat sallamak zorunda kalıyorum uyumuyor😔
Zeynebinannes MotherOfAlmila kızımda öyle uyuyordu 1 haftadır sallıyorum maalesef yoksa kollarım kopacaktı sallamaya alıştırdık 3 ay 18 günlük
Duyqualtay MotherOfAlmila kesinlikle bende öyle yapıyordum artık kaldıracak güçüm kalmadı son 1 haftadır ayağımda sallıyorum 🥺
Busrasener43 Chocoletebitter olsun biz dinleriz nolur anlattı 😂vakit çok sabaha kadar ayaktayiz bugünde şükür😂😂😂
ezonunannesi_41 Oflu_u ayağımda sallıyorum bir yaşına kadar beşikte salladım kollarım kopuyodu 1saatte anca uyuyordu bnde ayağa alistirdim zorla şimdi kendi kendine uyutmaya çalışcan Allah nasip ederse
fatma_erva Oflu_u 5 aylık ve değişiyor çok uykusu gelince yattığı yerde uyuyup kalıyor bazen huysuzlanıyor sallayarak uyutuyorum yani alıştığı birşey yok keyfimize göre hareket ediyoruz 😂😂