12338 Gulcansakin neden diyet🤗kendiniz uygulayabilirsiniz evde hareketlerle tatlıyı kisarak şekeri keserek bol sıvı tüketimi yaparak
Duyulurum 12338 doktorla ilerlemek daha kolay oluyor motive etmesi bakımından. Ve bazı insanların kilo alma ya da verememe sebepleri bazı hastalıklarin sonucu oluyor ve diyetisyen eşliğinde doğru bir diyet yapmayı öğreniyorlar. 🤗
Gulcansakin 12338 doğru evet ama emziriyorum sütüm kesilmeden zayıflamak istiyorum oyüzden diyetisyen
MyworldLina Duyulurum aynen çok haklısın doktor en iyisi tek başına kilo verilebilr ama kiloyu koruyamıyor insan bnde gtmeyi düşünyrm 🤦♀️
12338 Duyulurum kendi kendinide motive edebilir ki😊🤗 eşinin desteğiyle olduktan sonra herşey hallolur evde Leslie mekik vs çok çabuk topparlar
Duyulurum MyworldLina benim de kilo almak için gitmem gerek 😔 kilosu kendi kontrolünde olabilen insanları kıskanıyorum valla. Azıcık ekmeği şekeri kısıyor kilo veriyor, bir öğün fazla yiyor kilo alıyor. Keşke herkes için bu kadar kolay olsa
12338 Gulcansakin Sutun olması için çok yemeniz gerrkmezki bol sıvı tüketimi ztn süt uapior fakat bizim insanlarimiz ye ye süt olsun diyorlar salataylada süt olur dere otu roka vs ma çok yiyerek malesef gereksiz kilo alımı yapar biz kendimiz kandiriyoruz bunu yiyelim süt olsun halbuki yanlis