Minikprenses Merhaba hanımlar kızım 2 aylık oldu 1 haftadır iishal günde 2 3 kez yapardı sulu bi şekilde doktora götürdüm testte bişi cıkmadı kulagına karnına idrarına heryerine baktırdım bişi cıkmadı emerken cok huzursuz kıvranıyo gaz cıkarsada tuvaletini yapsada bugün nerdeyse 6 7 kez yaptı anlamadım gitti portakal suyu içtim 3 gün fln ondan mı acaba ?
Aishaa Siz muz patates falan yiyin ve bol su için..teste bi sorun cıkmadıysa iyidir allahın izniyle bebişiniz.. biraz daha gözlemleyin devam ederse gidin Bizde de bi ara ishal olmustu ama kakasında miktop cıkmıstı Mikrop gittiği halde ishal gibi devam ediuordu Doktor gün içinde beşi asmıyorsa skntı yok demişti. Kakasında mukus falan var mı peki? BaZı durumlarda alerjik olabiliyor allah korısun
Minikprenses Eğer bi hastalığı yoksa patates haslayıp tüketin benim kızın o sekilde düzelmişti patates yemek dışında ekstra bişi yapmadım
Zeynocemre Canım çok normal ishal olması bebegin daha yeni ve anne sütüyle beslenior dıskısıda ishal gibi olur zaten anne sütü yüzdr doksanı zzaten su..