Turashavva2 Kızlar oğlum daha küçük ama konuşmaya başlayınca ilk annemi diyor babamı yada farklimi genel olarak nedir
Hohomoromu Turashavva2 çocuğa sürekli ne soylettitmeye çalışırsanız onu söyler genelde anne baba dede der ilk olarak
Alperinannesiii Turashavva2 8.5 aylık şuan ilk anne demişti sonra baba dede şuan abla ya takmış durumda gel gel diyo 🤣
bikerem Turashavva2 esim cocuklarimi babam baba babba ba ba ba ….diye sevdigi icin 3 cocugum da baba dedi.
Duyulurum Turashavva2 bir sueu şey söyledi ama şimdi her.setin sadece tek kelimesini söylüyor. Ba! Gibi
Deletedmom5284 Chocoletebitter hee çay televizyon bide zülfü zülfü diyodu haydar diyodu onlar kim bilmiyoruz 🤣🤣
Chocoletebitter bikerem desin ya fark etmiyor, bende isterim önce eşime baba desin. Eşimi mutlu görmek beni daha çok mutlu ediyor ☺️
Chocoletebitter Deletedmom5284 alla alla 😂 demek çocuğun kadında sürekli çay içmişsiniz, zühtüyüde tvdeen görmüş olabilir😂
Bebegimm1 Turashavva2 Her şey diyebilirler ben mesela anne diye her gun tekrarlardim ki hala daha tekrarliyorum bir yandan da baba dedirttiyordum sonuç oğlum baba demeyi tercih etti 🤗
pikacuu Turashavva2 Oğlum bana mem meme diyor. İkinci kelimesi dede oldu. 17 aylık. Şimdi kendince çeşitlendiriyor