aysecans7 Merhaba 2.5 tog uyku tulumu aldım. Ankara’da yaşıyorum benim bebeğim hiç üstünü örtmediği için bunu tercih ettim. Üzerini hiçbir şeyle örtmesem üşür mü acaba emin olamadım
Kaan01 aysecans7 ama bnm oglumda ortturmuyor gecen yil kullanmistik yeni uyku tulumu alcm siz nerden aldiniz
Umayinannesi aysecans7 bizim evimiz 22 23 derece arası sabaha karşı soğuyor biraz daha 2.5 tog kullanıyoruz içine zıbın ve külotlu çorap giydiriyorum sadece üstünü örttürmüyor kontrol ettim kaç kez sıcacık uyuyor
aysecans7 Kaan01 bugün lcwdan 119 TL’ye aldım pofuduk pofuduk değil çok güzel fakat ilk defa kullanacağım için tedirgin oldum
aziz_sevara Umayinannesi 2,5 togg sa 22/23 derecede içine birşey giydirmenize gerek yok terler çocuk.
Seymacr aysecans7 2 tog kullanıyorum içine pijama değil kalın eşofman takımı giydiriyorum, diğer türlü içime sinmiyor valla. Terleme ya da üşüme olmadı kontrol ediyorum sürekli
Kaan01 aysecans7 bnde lcw den aldim bu yil da alacagim ama sicak tutuyor annelik iste insan emin olmk istiyor🤭