minikkizim Kizlar kizim 1 hafta sonra 10 aylik olacak ama su siralar surekli kollari bi cirpma halinde kanat cirpar gibi asagi yukari cirpiyor normalmidir acaba sizinkiler nasil
Fullmoon minikkizim uçmadığı sürece sorun yok 😁 benmki altı aylık benmkide yapıyo sürekli. Bi sorun olduğunu sanmıyroum
Deletedmom0340 minikkizim benim bebeğimde 2ay 7 günlük ve yaklaşık 15 gündür kollar hiç durmuyor. Görenler cok şaşırıyor uçmayı öğrenir 2 güne diye espiri yapıyorlar. Özellikle gülerken cok fazla yapıyor katıla katıla gülüp kolları ile yatağımı sallıyor resmen😂
Elfelf minikkizim benim oğlumda şuan 10 aylık olmak üzere aynı şekilde kanat çırpıyor. Kızınız nasıl şimdi? Bende aynı evhamı paylaşıyorum 😥
Sevda6767 minikkizim ben de kızımın her hareketini dikkatlice izleyip şunu niye yapiyo bunu niye yapıyor diye evhamlanan annelerdenim canım seni iyi anlıyorum. Ama inan gelişimleri iyi olduğu sürece ayına uygun davrandığı sürece bir sıkıntı yoktur
Balannesi Elfelf Benim oğlumda çok hareketli olduğu için hep yapardı şimdi enerjisini atıyor bayadır yapmıyor 😊 14 aylık