Denizzzzzzzz Kızlar bebeğim 2 ay 5 günlük. Sabah 5 te uyuttum bu saat oldu hala uyuyor ben uyandırıp besledim altını değiştirdim falan geri uyudu neden olduğunu bilen var mı ? Korkmaya başladım hiç böyle bu kadar uyumazdı
Havacianne Denizzzzzzzz uyandırmaya çalışın. Korkutmak istemem sarılık belirtisi. Benim bebeğim de öyleydi sonra hastaneye götürdüm. Asla uyanmıyordu
Yelda35 Denizzzzzzzz sarılık olabilir 🤔 ayak altını okşayın uyansın mutlaka bir gözlerine filan bakın
Denizzzzzzzz BMefe bi sorun yok ama gayet iyi ne ateşi var nede huysuz gayet sakin uyandırdığımda güldü hatta sonra emzirirken geri uyudu
Denizzzzzzzz Yelda35 3 gün önce aşıya götürmüştüm onla alakalı olabilir mi 2 aylık bebekte sarılık olmaz diyorlar
IceLady Denizzzzzzzz gözlerine bakın beyaz kısımları sarımı? Veya cildine parmagınız ile bastırın izi kalıyormu? Yada gaz için herhangi bir damla kullanıyor musunuz oda yapabılır. Eger sarılık ise gec uyanır ayagının altına hafif elınızde vurun uyanıcak hemen
Aybersa Denizzzzzzzz 18 saattir uyuyor yani hiç başıma gelmedi. Sarılık olunca çok uyurlar ,ne kadar sıklıkla emziriyorsun şuan
Yelda35 Denizzzzzzzz korkutmak istemem. Bir tanıdığımızın özel bir çocuğu vardı sağlık ocağına vurdurduğu aşı tarihi geçmişti ve çocuk nöbet geçirdi. Siz her ihtimale karşılık götürün doktora