Siem23 14 ay 20 günlük koltukta sıralama var, tek elle yürütüyorum. Ama sabit bir şekilde durmuyor duruyorsa da çok az. Çok kafama takmaya başladım her çocuk farklıdır bunun bilincindeyim ama bir an önce yürüsün istiyorum.
Siem23 Siem23 sabit şekilde bağımsız durmuyor onun haricinde sürekli bir yere tutunarak ayakta duruyor
semaahmet Siem23 üzme kendini yürü canm benim oğlan ne emekliyirdu ne siraliyordu bı anda yaptı şuan bir yaşında yuruyo ama her çocuk farklı tabi bekleme bakalım azcik daha bacimsu benim oğlan beş dkk durmuyo indirmedigi dolap kalmadı vallahi beş dkk peşinden ayrilamiyorum
oyanamoy Siem23 14 ay18 günlük ve daha tam olarak dün yürümeye başladı. Hala daha emekliyor ara ara canı isterse kalkip yürüyor. Bence hiç takmayın bende çok istiyordum yürümesini ama bebisler istemeden olmuyor malesef. Benim kizim çok diretiyordu yürümemek için. Bende zorlamayi bırakıp kendi haline biraktim. Dün bir anda kendisi kalkıp yürüdü.
Elifsmotherr Siem23 Cnm korkuyordur. Sen tek elinden tutup yürüt denge kurmayı öğrensin. (Yürütürken düşerse falan tek kolundan tutup kaldırma sakın) Cesaretini toplayınca da kısa mesafelerde bağımsız yürümeyi deneyecek. Yakin 2 koltuk arası gibi
elifineylulu Siem23 14 ayina girmesine 2 gün kala yürüdü canım bende dört gözle bekliyordum bir anda kendiliğinden yürüdü tüm belirtiler var ummadığın anda yanında belirir merak etme
Betim Siem23 14,5 aylıkken kendi kendine yürüme çalışmaları yapmaya başladı 15 aylık şu an yeni yeni yürüyor ☺️Üzülmeyin hazır hissettiğinde yürür
Koalina Siem23 Koltukta sıralamanın sonu yürümek hiç merak etme için ferah olsun yürüyecek sonrada sen bolca kriz geçiriceksin yapacağı haylazlıklar için
Melek0205 Bizimki tembeldi baya emeklemeyip oturarak gittiği için yürümeye de heves etmedi 17 ayda anca yürüdü 😂
Bireylulmeselesi02 Siem23 ikiz oldukları için oğlum bir yaşına gelmeden yürüdü kızımda bir yaşinda yürüdü 🥰her çocuk bir değil yakındır onun yürümesi 🤗
endoplazmikretikulumiste Siem23 yürüme fiziksel olarak bacak kasları ve proteinle ilgili , bebeği bol proteinle besleyip kaslarını geliştirirsen ve bu kaslarlada bol bol egzersizeyaptırırsan yürür
PortakalliKahve Siem23 korkuyordur belki, eski tip yürüteçler varya tahta tekerlekli onlardan kullanmayı deneyebilirsiniz aslında. Benim oğlum çok erken yürüdü ve onu kullandık biz,sizde bakın isterseniz
Bireylulmeselesi02 HaticeErgu21 vala benimkiler erken yürüdü 🥰Anne karnında iyi baktım ahahah işin espiriside benim ikizler normal bebek gibi doğdular 37 haftalıkkken dünyaya geldiler❤️