Siyahii İlk kitabım kitapları olan varsa ve artık kullanılmıyosa ve yırtığı yoksa bana satmak ister misiniz? Kızım kitaplara çok ilgili evde şuan 3 tane var diğerleri daha büyük yaş için. 0-3 yaşa uygun kitaplarınz varsa çok sevinirim . Özelden yazarsanız daha mutlu olurum🥰 teşekkürler
Alpingo Siyahii canım iş bankası yayınlarının cooook güZel ve uyguna kitapları var geçen baktım idefix de 5 tl ye bile kitao vardı bence bi bak
gozde_88 Siyahii şimdi sipariş verdim bkm kitaptan büyük sorular kitabi bile 25₺ düşmüş bak istersen kargo da bedava.
Alpingo Siyahii evet idefix diye bi site var kitap sitesi yada d&r da bakabilirsin dönem dönem indirimler oluor güvenilir ben cok alışverş yapıyorum
Mommysharkdoodoodoodoo Bebek kitaplarını indirimden alın bence internette BKMkitap, idefix, Kitapyurdu gibi sitelerde genelde indirim oluyor zaten 5 TL’lik olan kitabı burdan alırsanız zarara girersiniz
Siyahii Gmze1998 ikinci eller sıfırdan pahalı veriyolar. Neyin kafasıdır bilmiyorum ama çok abartı fiyatlar
Gmze1998 Siyahii Yok uyguna var toplu satıyorlar çoğu BKM kitap dan aliyorum ben ama orada en ucuz 20 30 lira arası
Muhammederenay Siyahii suan a101lerde var gırselleri harika balina sincap falan 10 tl lütfen bakın inşallah vardır
Muhammederenay Siyahii pardon şok markette. Hatta uygulamasında bi sürü kitap var 5 tlye zaten gorsellere bakılıyo
2lokummannesiii Siyahii Bkm kitapsepeti amazon hepsiburada daha da saymadığım kitap siteleri. Bu sitelerden alabilirsiniz. Hem sıfır hem de uygun fiyatlı istemediğiniz kadar var. Amazonda da 25 tl üzeri kargo bedava. Diğerlerinde genellikle 50 tl üzeri bedava oluyor. İyice araştırarak alın.