NesliElisa Normal doğum yaptım 21 gün oldu. Kanama devam ediyor 4 5 gündür vajinal kokum var. Gelen kanama kokuyor. Ve çok rahatsız edici. İlk başlarda yoktu benim gibi olan ya da çevresinde böyle bir durum yaşayan var mi?
arzuublm NesliElisa aslında kan kokusu yani içindeki pis olan kanı atıyorsun buda kokulu oluyor tâbi yine de eiktirs gitmekte fayda var
Umayinannesi NesliElisa bende de olmuştu doktorum bitkisel bir sprey vermişti olabilir koku vs durumu diye enfeksiyon vs olursa da sonra kullanabilirsin demişti içinde lavanta yağı çay ağacı yağı falan var çok işe yarıyor eğer almak istersen adını söyleyebilirim eczaneden bakabilirsin
Mircet NesliElisa bendede olmuştu ama enfeksiyon falan yok demişti doktor alttan muayene yapmıştı winactivite vermişti kendiliğinden geçti
Asel1907 NesliElisa kanaman bittiyse bakar alttan mutlaka normal doğum mu sezeryan mı şöyle bi durum var aynısını bende yaşadım yani sıkıntı olmazsa alttan muayene ol net belli oluyor zaten koku nedeni kanaman olsa dahi kan ayrı kötü koku ayrı ayırt edersin zaten
NesliElisa arzuublm kan gelmiyor gibi birsey aslında ondan dolayi şüphelendim ama doktora gitmek de fayda var 😇
ENA Taharet sonrası batikonu gazlı beze döküp, o bölgeye tampon hareketlerle uygulama yapın, doktora gidene kadar en azından. Dikiş kısmına özellikle.
iklima_1234 Benim doğumdan sonra kanamam devam ettikçe hep oldu çok iğrenç kokuydu. Vajina şampuanı var seba med lerin dene bi istersen. Benim kanamam olmasına rağmen doktor muane etmişti 😬
MiDo NesliElisa öncelikle o koku normal. 21 günlükken alttan sadece uzaktan bakıyor dokunmadan. Bende normal yaptım 2 ay sonra herşey düzene girdi
Asyaninannesi21 NesliElisa benim 2. kızımda normal doğum yapmıştım.Dayanilmaz bir koku vardı bende dikislerimden diyordum.Önensemedim 22 günlük fln olmuştuk sabah lavaboya gittim birşey geliyor korktum peçeteyle aldım bebeğin eşini iyi temizlememisler içinde parça kalmış resmen içimde çürümüş o parça o düştükten sonra koku fln kalmadı. Öyle birşeyde olabilir bı kadın dogumcuya gidin
NesliElisa Asyaninannesi21 hemen gitmeliyim ne olur ne olmaz. Çok kötü bir koku küf pas kokusu gibi fare ölüsü gibi ayy🤣🤣