Talhaninannesiii Kızlar bebeğim 3 aylık ama diger aylara göre beslenmesi sık değil göğsümü istemiyor gece en az iki kez gun içerisinde 4 veya 5 kez emmek istiyor sizde durumlar nee
Aynur13 Talhaninannesiii yaa bende de durum aynı aç olduğunu düşünüyorum ve çok üzülüyorum gece 3 kere gün içerisinde 4-5 defa isteyerek emiyor hep zorluyorum
minikcivcivinannesi Talhaninannesiii mesela ben gece 12 de doyurup gece uykusuna yatırıyorum genel de 4-5 gibi kalkıyor kalmayınca ellemiyorum hem ilerde alışkanlık yapıp sık sık kalmasın diye kendi uyanınca emziriyorum. Gün içinde 2 saatte bir emiyor 3 ay 3 günlüğüz
Lulemom Talhaninannesiii 3 ayda 3 saatte bir ister demişti doktor. Gerçekten de 3. Aya girdiğimizden beri 3 saatten önce emmek istemiyor. Zorlamakta meme reddi yaparmış. İstediğinde emsin
Naziferabia Talhaninannesiii benim bebeğim 2 ay 6 günlük sizden biraz daha küçüğüz ama bizde de bazen öyle geceleri 7 saat emmediği oluyor gün içerisinde de 4 saat falan emmediği olabiliyor ama baktım gün içerisinde çişini yeterince yapıyor değiştiriyorum o yüzden sıkıntı etmiyorum artık sıkıntı yapınca göğüslerim sızlıyordu
Talhaninannesiii Lulemom kac dakika duruyor gogusunde peki canim yardimci ol bana lütfen cevaplayarak
Lulemom Talhaninannesiii benim bebeğim hiç bi zaman kendisi bırakmadı memeyi, hep yutkunma sesi bitince ben bıraktırdım. Genelde bi göğüsü 10 dk emiyo. 20 dk sürüyo yani.