_YanakReisinAnnesii MyEternalLoveNoyann bebegim de egzama var bende tekrar ütülemeye başlamayı düşünüyorum ama herşey nasıl yetişecek bilmiyorum 😂
Minnossareannesi _YanakReisinAnnesii 13 aylık atletlerine kadar ütülüyorum asla içime sinmiyor kendim de ütüsüz giymeyi hiç sevmem
_YanakReisinAnnesii Minnossareannesi nasıl yetiştiriyorsunuz bana da şöyle yapsan böyle yapsan kolay olur gibi fikir verir misiniz ❤
prensinveannesininguncesi _YanakReisinAnnesii 12 aylık oğlum ütülüyorum ama artık zorlanıyorum her an bırakmak üzereyim
_YanakReisinAnnesii mermik sabrınıza hayran kaldım gerçekten 🙏 küçücük küçücük kıyafetler çok uğraştırıyor insani 🤭
MyEternalLoveNoyann _YanakReisinAnnesii gerçekten zor oluyor ya zaten bebek durmuyor bazen yemek bile yapamıyorum yani o derece koştur koştur herşeyi halledecem diye uğraşıyorum ütü falan yapamam yani
mermik _YanakReisinAnnesii cok alıştım ütülü görmeye üzerindeki giysileri ütülemeyince mutsuz hissediyorum 😁 ah başaklık. Askıdan alir almaz hemen utuluyorum. Utum buharlı uzun sürmüyor.
rabiaakdas _YanakReisinAnnesii il 4 ay ütüledim sonra yetişemedim bıraktım hatta asmaya bile üşenir oldum gönlüm kurutma makinesi almaktan yana…
_YanakReisinAnnesii rabiaakdas pek küçük herşeyleri gerçekten çok sağlam sabır gerektiriyor bazen asarken bile darlaniyorum 🤭😂
rabiaakdas _YanakReisinAnnesii dışarıda kurumuyor artık evde çamaşır ipine asmak hem zor geliyor hem de ortalıkta kalabalık. Ben her gece bebeğim uyuduktan sonra kaloriferlere atıyorum sabah kuruyor hsjshsh üşengeçliğime yol buldum 😂
ML_11 _YanakReisinAnnesii 17 günlük bebekle olmuyor maalesef ilk alınan kıyafetleri yıkadım ütüledim şimdi anca yıkayabiliyorum
ML_11 _YanakReisinAnnesii kesinlikle 😏 evin temizliğini anca yapıyorum oda eşim Pazartesi izinli ona baktırıyorum öylesi yapabiliyorum temizliğimi de