Nur76 Kizlar 1 aylik bebeğim burnunu nasil temizleyebilirim serumdan korkuyorum onu beceremem bide tıkalı olduğunu nasil anlarim bi hırıltı var ama burnundanmi geliyor o ses anlamıyorum bi türlü
MyEternalLoveNoyann Nur76 bende başta korkuyordum ama korkma birşey olmuyor hafif başını yukarı kaldırıp burnunun yan taraflarina doğru sık genzine kaçıyor ama hemen ben kolumun üstüne ters çevirip sırtına pat pat yapiyorum biraz ağlıyor susuyor. Başta bende aşırı korkuyordum yapamıyordum şuan 2ayligiz yapabiliyorum artık
MomKukuleta Nur76 yastıga yatır eğim olsun. Bebeğin başını yana çevir bi damla sık. Sonra diğer tarafa cevir bi damla öbür deliğe sık. 10 sanıye bekle ve otri bebeyle çek. Baktın cıkmadı sümüks tekrar birer damla sık. Tekrar cek çıkmazsa zaten bısey yok demektir. Yada en kestirmeden her banyo sonrası otri bebeyşe cek.😊 Nazik ve yavasca yap. Baktın genzine kaçtı direk koluna al sırtına pıt pıt vur annesi. Serum fizyolojik korlutuyorss banyodan sonra en mantıklı.
Ulku_06 Nur76 Sterimar 0-3 yaş var. Kullanmanızı tavsiye ederim. Baha da buradan öneri yapıldı, aldım ve sonuç mükemmel. Sıkın, gerekirse aspiratör ile çekin.
Eymenegeli Ben 3-5damla arasi burnuna fizyoloysu sıkıyorum , otri bebe ile cekiyorum , baslarda korkuyordum simdi alistim , burun tıkanıklığinda agzi acik uyur canim
Nur76 Eymenegeli krem sürmek de aciyormus dediler bende eczanedne fisfis aldim sadece sıkıyorum ise yararmi acaba
gizemsbsl Bebekler 6 ay kadar burunlarından nefes alığ verirler her daim burnunu açık tutmalısın yan yatırım koluna üstte kalan burum deliğine sık korkma yüzüstü çevirip sırtına vur hafifçe açılmazsa otribebe aspiratör ile çek ağlasa da burnu tıkalı olmamalı bronşları dolar sonra
Nur76 gizemsbsl bende otribeen degilde normal aspirator vsr o olurmu acaba pompa gibi agizla cekmiyorsun onu elinle balon gibi olandsn
Nur76 MomKukuleta ben nazik oliyomda o lek olmuyo eli koli durmuyorki 😂 banyoda burnunu sıkıyorum gelsin diye hatta egilip bakdim icinde biseydr görünmüyor aam bilemedim yinedr
kirmizibasliklikiz_ Nur76 beceremem demeyin yaparsiniz annesiniz her seyi yapmak zorundayiz 😁 youtubedan videolarini izleyin bir sey olmuyor bebeklere merak etmeyin.. burunlarindan nefes aldiklari icin yaparsanız cok rahatlar.. 3 hafta anne uyum odasinda kaldim.. hemsireler her beslenmeden once burnunu ac diyorlardi.. zamanla azalttim tabi 😁
MutluYaprak Nur76 damlalık şeklinde olanı vardı bizde iki damla yapardım sonra hapşurarak çıkıardı burnundaki pislikler
Eymenegeli Nur76 ne kremi ? Kesinlikle otri bebe ile cekmen gerekiyor yoksa acilmaz burnu , bi otri bebe aliniz , fisfis degilde fizyolojik su ve otri bebe kullanmaniz gerekiyor
MomKukuleta Nur76 bazen görünmüyor gebizde oluyor. Görünmediği zamna ben oğlumun burnundan bi çekişte bayagı sümük cıkarıyorum. Burun temizliği önemli. En azından hava şeklinde banyodan sonra cekmeyi deneyin. 😊 İlk zamanlar Cok zor ve korkutucu biliyorum. Ne günlerdi benim içinde…😅🤦🏻♀️ Size kolay gelsin.😊
Nur76 Ya evet haklisiniz anneyim yaomam lazim ama yetersiz anneyim sanirim☹ cok beceriksizim bu konularda esim benden daha iyi yaliyor vala ben korkuyorum eli koli biyerde durmuyor ki
momandad_16 Nur76 serumdan korkmayın yan yatırıp yaparsanız hiç bişey olmaz sonradan ters çevirip sırtına pat pat yapın aspiratörle çekin en iyi temizleme yöntemi bu illa korkuyorum diyosanız da serum fizyolojik suların fıs fıs gibi olanları var ondan sıkıp aspiratörle çekebilirsin ama diğer yöntem kadar iyi temizlemiyo
momandad_16 Nur76 tamamen temizlemiyo işte bence serumla dene yan yatırıp yapınca bişey olmuyo sonradan sırtına vur