Esra-ozsusam4 Sizce de bu reklamlar cok sıkmadı mı kızlarrr?? yani bir sey okuyorum çat diye karısma cıkıyor. zaten alt yapı olarak da cok hızlı calısan bir forum degil. foruma giresim gelmiyor!
Laden Esra-ozsusam4 Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz🌺
Deletedmom7283 Laden ama 10 -15 dk da reklam çıkıyor sonraki 10 dk da error veriyor sonraki 10 dk da yüklenmiyor 🙄😬 yorum yaparken bile ışık hızıyla yazmaya çalışıyorum bir hata vermeden yapayım diye 😶
Esraumay0934 Laden peki surekli eror verdigi.icin bisi.yapilabilirmi bi ara.sildim bu.uygulamayi surekli eror veriyodu sayfadan atiyodu die.bi daha yukledim uzun.zaman sonra.yine ayni
Azra-m Ya birde ben buraya çocuk uyuturken falan giriyorum birden bangır bangır reklam çıkıyor silmeme çok az kaldı!
semaahmet Esra-ozsusam4 sıkmak ne kelime baydı baydı vallahi sesli cikiyo bide çocuk kalkiyo oyuzden giresim gelmiyo yaa
Laden Deletedmom7283 merhaba canımız annemiz, error hatası yoğunluktan kaynaklanmaktadır. Sayfayı üst üste yenilediğinizde düzelmektedir🥰
Laden Esraumay0934 merhaba canımız annemiz, error hatası yoğunluktan kaynaklanmaktadır. Sayfayı üst üste yenilediğinizde düzelmektedir🥰
Minik1anne Esra-ozsusam4 vala bıktım yaa tam kızımı uyutuyorum bı reklam çıkıyor (koy elini vicdanına hak ettiysem eyvallah) diyor sinir krizi geçiriyorum 🤦