Melisuraz Kızlarr ben kendim nezle oldum maskede takıyorum ama yine de 6 aylık bebeğim hapşırmaya başladı doktoru da yok bu hafta perşembeye kadar calpol versem hasta olmasını engeller mi
Bebegimm1 Melisuraz durduk yere kullanmayin agrisi atesi varsa kullanin 6 aylikken benm bebegimde grip olmustu ilaçsiz gecirdi
HKyhn Melisuraz hayır vermeyin bence bi fayda vermez. Onun yerine bolca ıhlamur,nane içsin. Vücudun çörekotuyağı ile yağlayın. Sıcak tutsun.
cansuakyz Melisuraz neden çaldılar veriyorsunuz? Doktorunuz önerdi mı? Belki toza alerjisi vardır belki ihtiyacı vardır. Benim kızım da hapşırıyor. Burnu kuru olduğunda tıkalı oluyor ve damla veriyorum açıyor hapşırıyor. Benim bebeğim de grip olmuştu hiç ilaç vermeden anne sütüyle geçti
Melisuraz cansuakyz doktorumuz huzursuz olduğunda bile verebilirsiniz dedi. Pardonda burda zaten bilgim olsa sormam Anne sütü almıyor çünkü bu tarz konuşmanız ne mana ?? Bilgi soruyoruz burda bilgisi olan yazar doktoru ılsa zaten doktoruna sorarım bilgi beklemem !!