Balarisi_melisEla kızım artık evdeki oyuncaklardan sıkıldı oynamıyor,farkli şeyler ne alabilirim ,sizler bu aylarda neler aldınız nasıl oyuncaklarınız var…
Alpbeybi Balarisi_melisEla su şisesinin içine su ve boncuk doldurun, boş ıslak mendil kabını eline verin 😂
Balarisi_melisEla Balarisi_melisEla ne tarzlardan hoşlanırlar yada şöyle diyim,zeka gelişimiyle ilgililimi,görsel olarak mı,yada sesli oyuncaklarmı,bul taklar mı🤔🤔
Balarisi_melisEla Alpbeybi kiz zaten onlar baş oyuncağı😂😂😂abisi resmen su şişesini dip bucak sakliyor ondan😂😂
theAna Balarisi_melisEla sesli müzikli oyuncakları var fisher price onlara bakabilirsiniz. top, hayvan meyve sebze oyuncakları falan olabilir. oyalıyor onlar. Bir de sıkıldığı oyuncakları kaldırıp sonra çıkarınca ilgi çekiyor
Balarisi_melisEla theAna evet ya artik öncekileri kaldırıcam uzatiyorum ya mesela kendini geri itiyo ağliyo almiyo eline meyve dediğiniz normal plastik meyve dime bebekler için
Alperinannesiii Balarisi_melisEla hiç oyuncağı yok denecek şekilde ve almayı her yeri oyuncak etmeyi düşünmüyorum evde olan malzemelerden dikkatini çekecek şeyler üretmeyi düşünüyorum
Balarisi_melisEla Alperinannesiii 3 buçuk aylıkken almıştım.daha sonra almadım onlarda ARTIK ilgilisini çekmiyor,neler yapicaksinız ya
theAna Balarisi_melisEla evet ben oğluma toyz shoptan almıştım hayvanları falan uzun bir süre oynadı fotoğraf atacaktım ama internette bulamadım. eğitici müzikli piyano almıştım onu da baya bir oynamıştı.
Alperinannesiii Balarisi_melisEla ıslak mendil kapaklarını biriktiriyorum aç kapa bir oyun var onu yapıcam mesela
Alperinannesiii Balarisi_melisEla karton ayakkabı kutusunu kare ücgen daire şeklinde üzerini kesip o şekillerde karton kesip içine sokabilmesi in bir oyun yapıcam tam anlatabildim mi bilmiyorum ama 🤣
Balarisi_melisEla theAna aynen hayvan lar ilgisini çekebilir seslerini falan çıkarırım şuan oyun halisinın piyanosu var onu çıkarttım
theAna Balarisi_melisEla bakın bunlardan bahsediyorum. Banyo oyuncağı diye geçiyormuş ismi. bunların meyve hali de var diş döneminde falan iyi oluyor.