Birprensveannesi Bebeğim ek gıdaya geçti sevgili anneler, mama sandalyesi alacağız. Çok araştırdım ama iki seçenek arasında kaldım Kanz Campo modeli mi yoksa kiwi koala modeli mi sizce? Kullanan, bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi?
edizsmom Birprensveannesi ben Chicco polly modeli i kullanıyorum gayet memnunum sanki Kiwi modeline benziyor oda
Evrim1906 Birprensveannesi kesinlikle bime falan geliyor ya ondan al canım diğerleri gereksiz yer kaplıyor kullanılır değil bana göre
ErkekkAnnesii Birprensveannesi babycare kullanıyoruz bizde kiwi koalaya benziyor aynı özellikler var bende ilk kiwi koalaya baktım aynı fiyatları zaten ben alacağım zaman sonra babycare aldım çok memnunum belli bir yere koyunca yer kaplamıyor öyle yani ben memnunum bence sağlamlık çok önemli ağır bir mama sandalye yani devrilme açısından iyi gibi 17 aylık oğlum kullanıyoruz hala tabi eskisi gibi oturmayı çok sevmiyor ama yemek esnasında oturuyor bakalım ne kadar süre kullanırız
cocomelon33 cocomelon33 ben hiç katlayıp kaldırmadım mutfakta masada yiyoruz hep ,mutfak masasının sandalyesinin birinin yerine mama sandalyesini koyduk, bu özellikteki mama sandalyeleri yer kaplama açısından aynıdır bence
Utkucan Birprensveannesi Ikea antilop var bende hem yer kaplanıyor hem ayakları çok sağlam devrilme ihtimali falan yok