Yazannesi1 Aysehris Akşam 19:30 gibi yatıyor sabah 7 de kalkıyor ama gece 7 8 kere uyanıyor gazlı bir bebiş kendisi. Gündüz 3 uyku yapıyor ama günü gününe tutmuyor bazen 40 dakika uyuyor çok nadir 1 saat ☺️ 5 ay 19 günlük 🐻
Keeee Aysehris 3 uyku düzenimiz var sabah : 7,30 gibi kalkıyoruz İlk uyku ; 9.30 10 ikinci uyku ; 12-30 3 uyku ; 4- veya 5 uyutuyorum uyku sürelerimiz 1 saat 1 buçuk saat arası
plakayerli Aysehris hep bebeği güzel uyuyanlar yazmış bi de ben yazayım 😄 Gece 12’de uyursa şükrediyorum çok seviniyorum sabah 9’da kalkıyor gündüz de yarım saatlik 3-4 uyku yapıyor
Secuuss Aysehris ben sallayarak uyutuyorum 1 hafta önceye kdr 8:30 gibi uyurdu 6-7 arası kalkardı gece 3-4 kez mama veriyordum sonra 4-5 gibi uyanmaya basladı ben zombi tabi gündüzde 2 saatten 3 uyku yapıyorduk bazen değişiyordu.. 1 haftadır nolduysa deliye döndü full mızmız ağlama uyumak istememe ayaklarıyla ittiriyor yani o derece bu akşamda 9:30 da uyutmaya basladım sallamaya az önce uyudu😤 niye böyle anlamadım diş desem damaklarında bişey yok boğazı kızarıktı ondanmı anlamadım 3 kişi bakamıyoz cocuga
Aysehris Yazannesi1 benimkide 5 ay 19 günlük:) akşam 7de uyuyor sabah 6 7 gibi uyanıyor uyandıktan 3 saat sonra 2 saat kadar uyuyo sonraki uykusu 10 15 dk bi daha akşama kadar uyumuyo
Yazannesi1 Aysehris ataktayız şu an dün bu gün çok ağlıyor 🙈 bizimde 2 buçuk 3 saat uyku arası ama gün güne uymuyor ☺️
idilolo Uyku düzeni mi? Keşke olsa :) bi ara 6’da yatıyordu şimdi 7-8 hatta geçen 10’da yattı, sabah 5’te kalk borusu çaldı, anası pert.
Fufu17 Benimki de 5 ay 19 günlük. Uyku düzeni nasil oluşturdunuz artık yıldım cok kotu durumdayım. 12 den aşağı uyumuyor gece 2 saate bir emmek için uyaniyor. Sallamadan uyumuyor gündüz sık sık şekerleme yapiyor uykuları kısa. Gece uykusuna 11 den önce geçmiyor tam dalmasi 12 yi geciyor. Surekli agliyor. Bilgisi veya tavsiyesi olan varsa yazsın kizlar.
AsyaaMiray Fufu17 aynıı benim kızım. 5 ay 12 günlük oldu.gündüzleri Bir saat sallıyorum 15 dakika uyuyor 2 3 sefer o da. Gecede zaten 12 de zor yatırıyorum sürekli kalkıyor. Başta çok fazlaydı gaz sancısından ağıttan gece gündüz hiç uyumuyordu. Şimdi gaz problemi kalmadı ama huy edindi sanırım
Gzmovn Fufu17 ya resmen benm yaşadıklarım tam olarak ama benm 3 ay 15 günlük. 12 den önce gece uykusu yok ayakta sallyrm 1 saat yatağa yatryorım emmek için kalkyo. Gündz yarım saat yatarsa şükür o da ayağımda
Aysehris Fufu17 ben gündüzleri aydınlık ve tv sesinde uyutuyorum akşamlarıda karanlık ve sessiz ortamda uyutuyorum benimkide iki saatte bir uyanıyo emzirip geri yatırıyorum uyumamakta direnince çarşafta sallayarak uyutuyorum
Secuuss Aysehris vala hiç bi atakta böle olmadık😂😂😂 sanırım diş geliyor ama damaklarda bişe yok işte anlamadm bide boğzı kızarık kızımın ondanmı anlamadm