Birbebekkkbircicek Bebeğim memeyi bıraktı sütü sağarak verıcem 2 saatte ortalama 80 -90 geliyor , çok redliydi zamanla çoğalır mı miktar nasıl bebeğim 4 aylık o büyüdükçe artar mı sütüm çok endişeliyim kızlar çocuğum mama kabul etmiyor lütfen yardım edin
SEDANURRRR Birbebekkkbircicek humana still tea çayı var onu tavsiye ederim ben içiyordum sağmasam sütler göğüslerimden akıyordu üstüm başım batıyordu hep
Mminikmucizem Birbebekkkbircicek ben doğduğundan beri sağıyorum hiç meme tutmadı humana incir bol su ev yapımı içecekler bunları tüketince bir sıkıntı olmuyor birde kafayı ona takmamaniz gerekiyor stres endişe çok etkiliyor
hhanim Birbebekkkbircicek sağdıkça sütünüz artar Merak etmeyin 1.5 -2 yaşına kadar sağıp da veren bir tanidigim var 🙏
Birbebekkkbircicek SEDANURRRR siz emziriyor muydunuz ayriyetten peki bebeğime tersin inşallah sütüm cunku asla mama almıyor 😭
Birbebekkkbircicek Mminikmucizem 4 saatte 160 cc az mı sizce çoğalır mı yoksa emmeye emmeye azalır mı
Azraaltay Mminikmucizem kız benım sutum cok oldugu ııcın hep buzluga atıyorum yakında cope gıdecek neyapcm ya cok uzuluyorum
Mminikmucizem Birbebekkkbircicek yok yok öyle düşünmeyin azalma emerken bile oluyor bir süre sonra sizin sağma makinaniz hangi marka
hhanim Birbebekkkbircicek benim tanidigim donmedi ama burda donen cok okudum hatta daha gecenlerde gordum, oylesine denemis saka gibi yani birden tutuvermis bebegi
patilianne Birbebekkkbircicek düZenli sağmaya devam ederseniz artar 1 yaşına kadar verebildim ben sağarak artık kesildi çünkü düzenli sağmayı bıraktım ama 8 aydan sonra gece sağımını bıraktım günde 1ltre süt sağdığım oluyordu
Mminikmucizem Azraaltay masallah bol bol içsin işte saat başı ver annesi ne güzel ekstra birşey yiyip içiyor musun napıyorsun canım
sulekskk Birbebekkkbircicek Birbebekkkbircicek hunnap rezene çayı sağsan da bitmez sütün öyle diyim mutlaka al iç yarım sağ ikisini 120 ml çıkar ve bol bol su iç. Günde 3 litre