Pnarferah Kursa kayıt olacam araba sürmeyi bilmiyorum çok zorlanır mıyım sızce ehliyet alan arkadaşlar
Ulku_06 Pnarferah Ehliyet alma amaçlı kursta araba sürmeyi tam anlamı ile öğrenemiyorsunuz. Sadece size sınav anında yapmanız gerekeni öğretiyorlar. Araba sürmeyi öğrenmek için ayrı kurs şart bence
birfincankahvelik Bende bekliyim burda bir de haftanın kaç günü oluyo saatleri kendiniz seçebiliyo musunuz
Pnarferah birfincankahvelik biz bugün gittik görüşmeye 1 hafta felan teorik ders sonra sınav oluyormuş o sınavı geçince uygulamalı dersler başlıyor kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz
Pnarferah birfincankahvelik bide yüzde yüz gibi bir miktar zam geliyormuş kurslara Eskişehir deyim ben 11 Aralık’ta fiyatlar değişecekmiş
Pnarferah Ulku_06 evet pratik yapmak lazım onu biliyorum da hani sınavda zorlanır mıyım onu bilmiyorum geri geri gitmek beni çok endişelendiriyor
Ulku_06 Pnarferah Ben 2014 de girdim. Şuan nasıl inanın bilmiyorum ama park, geri geri gitme, özellikle yokuşta. Biraz beni zorladı. YouTube den de izleyin derim bazı şeyleri. Göz aşinalığı olur.