[silindi] Bebeginiz günde kaç kez kaka yapar benimki cok sık yapar birşey yemediği halde nasıl yapıyor anlamış değilim 😳
Birkucuksayrameselesi [silindi] benin kizimda gunluk 2 kere yapar 18 aylığız:) kucuklugunden beri hep bu sekildi
Sedakcby [silindi] üst 2 dişini çıkardı bebeğim 8bucuk aylık. Günde 4 5 kere kaka yapıyordu. Dişler patladı öyle duruldu. Alt dişleri çıkarken böyle olmamıştı ama üst dişler hem aşırı kaka hemde huysuzluk çok fazla yaptı
BuzluKahve [silindi] her gün 3-4 kez yapar. Hep böyleydi, 1 yaşında. Doktoru ne güzel iste sindirim sistemi çalışıyor, metabolizması hızlı dedi.
[silindi] Mmomm bizim henüz hiç disimiz yok. Olabilir mi acaba bilmiyorum ama yaklaşık 2 haftadır böyle benimki
Nesli1234 [silindi] dişten olabilir. Bizim lt dişler çıktı. Üst dişler geliyor az az yapıyor sürekli alıyoruz altını 🙄
Zhrabrk Sedakcby su an yasadiklarimi yazmissiniz ya alt disler nasil patladi anlamadim su an gunde 4 5 sefer kaka yapiyor ve asiri huysuz ust disler geliyor demekki.
[silindi] Sedakcby çok huysuz oldu gece sürekli uyanıyor ağlıyor ama hiç disimiz yok henüz diş belirtileri olabilir mi
Sedakcby Zhrabrk üst dişler altlara göre daha sıkıntılı çıkarmış zsten öyle de oldu gerçekten çok zor geçti 1 ayımız
Sedakcby [silindi] ayy çok iyi anlıyorum diş olabilir. Geceleri saat başı uyanmalar bazen beşiğine koyunca kıyamet. Sürekli ağlama huysuzluk özellikle geceleri. Alt damaklarina bakın beyazlasma şişme varmı
Sedakcby Zhrabrk 1 hafta yeni daha ☹️ ilk diş in ardından diğer diş te gelmeye başlıyor yanındaki diş yani. 3 haftayı falan buluyor iki diş in huysuzlugu
Derinkusum Benim kızım da tam 8 aylık bu hafta sürekli gece ağlamaları var acayip kaşıyor dişlerini üst damağına baktım iki tane şişlik beyazlıkta var sanırım üzerine basınca sıçrıyor diş herhalde