ikicocukannesi__ Kızlar oğlum 2aylık oldu 2gündür kaka yapmıyor çok huzursuz doğru uykusu bile yok bi tavsiyesi önerisi olan varmı napabilirim?
ikicocukannesi__ Berentelli bu sabah verdim bir çay kaşığı ama hala yok çok huysuz hep kucakta uykusı yok normal mi acaba bu durum
Gulhann ikicocukannesi__ bu sorunu 4 ay çektim 10 güne kadar yapmıyordu Bebeğim doktorlar normal diyor buna. Eğer bebeğiniz bu yüzden huzursuzsa gliserinli fitil var onu ortadab ikiye kesip zeytin yağı sürüp 3 günde bir yapabilirsiniz.
Gulhann ikicocukannesi__ birde gazı oldugu için huzursuzdur. Gaz damlası kullanın düzenli bir şekilde oda iyi gelecektir
ikicocukannesi__ Gulhann kusmasıda çok zaten birde bu kaka yapamama olayı olunca hepten kötü oldu kısa süreli uyku hep huzursuZ teşekkür ederim ikisinide deneyeceğim 😊
Gulhann ikicocukannesi__ inanın hepsini yaşadım halada kusma devam ediyor. Kilo alımında sorun yoksa kusmayı kafaya takmayın hepsi geçici ☺️
ikicocukannesi__ Gulhann yaa kaç aylık bebeğiniz? Aslında alttan çıkıyor gaz üsttende çıkıyor ama hala kıvranma tepinme oluyor bırakınca başlıyor ağlamaya sürekli kucakta zor oluyor 🙁bakalım sabırla bekliyoruz artık geçmesini